HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιαρρήκτης, κομμωτής και σπουδαστής -Ποιοι είναι οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την επίθεση στον Μπουτάρη

Διαρρήκτης, κομμωτής και σπουδαστής -Ποιοι είναι οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για την επίθεση στον Μπουτάρη

Οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη βρέθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο τέταρτος είναι 17 ετών και παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Ο ανήλικος είναι ο μόνος που φέρεται να έχει κάποια σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις. Στις φωτογραφίες και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, εμφανιζόταν με την κουκούλα να χτυπάει τόσο τον δήμαρχο όσο και το αυτοκίνητο.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε καθώς την ίδια μέρα μετά την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη διέρρηξε μαζί με άλλα δύο άτομα ένα κρεοπωλείο. Είναι γεωργιανής καταγωγής. Έχει υποστηρίξει ότι δεν έχει σχέση, όμως αναμένεται να υπαναχωρήσει και να υποστηρίξει ότι παρασύρθηκε.

Ο ένας από τους δύο 20χρονους δήλωσε ότι είναι σπουδαστής κομμωτικής και φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από συγγενή του. Από τα χτυπήματα που κατάφερε στον Γιάννη Μπουτάρη αλλά και στο αυτοκίνητο (έσπασε το τζάμι με γροθιά), φέρεται να γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Ο δεύτερος 20χρονος δήλωσε ότι είναι σπουδαστής φύλαξης δημόσιων και αρχαιολογικών χώρων. Στο επεισόδιο διακρίνεται να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον δήμαρχο.

Προηγουμενο αρθρο
Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας: τιμωρητική μετακίνηση νοσηλευτή
Επομενο αρθρο
Επίσκεψη Τούρκων δημοσιογράφων σε Λευκάδα και Κεφαλονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.