HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιευκρινήσεις της ΕΛΜΕ Λευκάδας επί της επιστολής του Βάρσου Μήτσου

Διευκρινήσεις της ΕΛΜΕ Λευκάδας επί της επιστολής του Βάρσου Μήτσου

Προς:
Κοινοποίηση:
1) Ελένη Ζωγραφάκη -Τελεμέ,
πρόεδρο ΟΛΜΕ
2) ΟΛΜΕ
3) KEMETE
4) Συναδέλφους
5) ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: Διευκρινήσεις της ΕΛΜΕ Λευκάδας επί της επιστολής με τίτλο «Ανοικτή επιστολή προς την πρόεδρο της ΟΛΜΕ Ελένη Ζωγραφάκη» του συναδέλφου Μήτσου Βάρσου.

O συνάδελφος Μήτσος Βάρσος δημοσίευσε μια επιστολή με τίτλο «Ανοικτή επιστολή προς την πρόεδρο της ΟΛΜΕ Ελένη Ζωγραφάκη».

Επ’ αυτής σημειώνουμε τα παρακάτω:

1ον Αναφέρει ο συνάδελφος «… στην ανακοίνωση που μοιράζαμε αναφέραμε: … » Ουδεμία όμως τέτοια ανακοίνωση μοίρασε η ΕΛΜΕ Λευκάδας που να αναφέρεται στη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία. Προφανώς ο συνάδελφος θα αναφέρεται στην ανακοίνωση που μοίρασε ο ίδιος ως παράταξη.

2ον Στη συνέχεια γράφει ότι «… κατά την διάρκεια της εισήγησής μου… με διέκοψε ιδιαίτερα επιθετικά λέγοντας ότι παραπληροφορώ το σώμα με ψέματα.»

Στην Γενική Συνέλευση ο συνάδελφος δεν έκανε καμία εισήγηση εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΜΕ. Στην δε ομιλία του – τοποθέτηση (αν εννοεί αυτό), αναφέρθηκε σε θέματα μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της γενικής συνέλευσης και αποχώρησαν οι συνάδελφοι, ο ίδιος είχε μία προσωπική συζήτηση με την πρόεδρο της ΟΛΜΕ κα Ζωγραφάκη.

3ον Τα όσα αναφέρει στην επιστολή του είναι προσωπικές του απόψεις και εκτιμήσεις και δεν εκφράζουν την ΕΛΜΕ Λευκάδας.

4ον Σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί το λογότυπο της ΕΛΜΕ σε μια παραταξιακή – προσωπική επιστολή.

2

Προηγουμενο αρθρο
Ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι’ αυτήν την εβδομάδα
Επομενο αρθρο
Στις 31 Μαρτίου 2017 παραδίδεται η Κορίνθου-Πατρών

2 Σχόλια

  1. ΓΟΝΕΑΣ
    2 Φεβρουαρίου 2016 at 11:20 — Απάντηση

    Διευκρίνιση πρώτη: Πώς είναι το ορθογραφικά σωστό: “διευκρίνιση” ή “διευκρίνηση”? (Αν υπήρχε κράτος, μόνο και μόνο γι’ αυτό έπρεπε να πάρει τα πτυχία των υπεύθυνων! Αυτών ντε των συνδικαλιστάδων που μάχονται (άκου λέξη, λες και η εκπαίδευση είναι κλεφτοπόλεμος!) για την “δημόσια λαϊκή εκπαίδευση” και το μόνο που ξέρουν με την αγραμματοσύνη τους είναι να στραβώνουν τα παιδάκια του κοσμάκη!)

  2. kataggelon
    2 Φεβρουαρίου 2016 at 09:32 — Απάντηση

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ.ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΔΕ ΙΕΚ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΜΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΨΟΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ;ΜΕΤΑ ΜΗΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΛΜΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ.ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.