HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιοίκηση Νοσοκομείου Λευκάδας: με γιατρούς από τα Γιάννενα θα καλυφτεί η θέση του αναισθησιολόγου

Διοίκηση Νοσοκομείου Λευκάδας: με γιατρούς από τα Γιάννενα θα καλυφτεί η θέση του αναισθησιολόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Γ.Ν. Λευκάδας, μετά το πρόβλημα που προέκυψε λόγω της αιφνίδιας ασθένειας και της αναρρωτικής άδειας της Αναισθησιολόγου του Νοσοκομείου μας, καθώς και την αδυναμία υπογραφής σύμβασης για την πρόσληψη του Επικουρικού Αναισθησιολόγου που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την θέση εξαιτίας της προεκλογικής περιόδου, (αναστολή προσλήψεων), αποφάσισε (με την σύμφωνη γνώμη τους) την μετακίνηση – απόσπαση τριών (3) Διευθυντών Αναισθησιολογίας του Γ.Ν. Ιωαννίνων Χατζηκώστα στο Νοσοκομείο μας, ΑΜΕΣΑ και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες του Αναισθησιολογικού Τμήματος.

Επίσης, από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, δύο (2) ακόμα νέοι ιατροί προστέθηκαν στην δύναμη του Νοσοκομείου. Ένας Παιδίατρος και ένας Μικροβιολόγος, οι αποφάσεις πρόσληψης των οποίων υπογράφηκαν πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Αμέσως μετά την λήξη της αναστολής προσλήψεων, λόγω εκλογών, η Διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη και υπογραφή σύμβασης του επικουρικού Αναισθησιολόγου και θα συνεχιστεί η διαδικασία της προκήρυξης για την πρόσληψη των έξι (6) μόνιμων ιατρών που έχουν εγκριθεί ήδη για το Νοσοκομείο μας. ( Δύο Αναισθησιολόγοι, ένας Νεφρολόγος, ένας Παθολόγος, ένας Γυναικολόγος και ένας Μικροβιολόγος).

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

Προηγουμενο αρθρο
Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Η... μαούνα, τα τροχόσπιτα και τα ερείπια του τουριστικού περιπτέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.