HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιοργάνωση Σεμιναρίων Ναυαγοσωστικής από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Διοργάνωση Σεμιναρίων Ναυαγοσωστικής από το Επιμελητήριο Λευκάδας

333

Το Επιμελητήριο Λευκάδας μετά την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίου ναυαγοσωστικής, που έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο έτος, ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο ότι εντός του προσεχούς διαστήματος το εν λόγω σεμινάριο πρόκειται εκ νέου να υλοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο φορέας προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάριο για τους επαγγελματίες που διαθέτουν κολυμβητική δεξαμενή σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων. Επίσης, για πρώτη φορά θα υλοποιήσει και σεμινάριο για ναυαγοσώστες ανοιχτής θαλάσσης με στόχο να καταστεί εφικτή η επάνδρωση των ακτών του νησιού με ναυαγοσώστες από τον τόπο μας.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, καθώς το σεμινάριο θα υλοποιηθεί μέχρι την 15η Μαΐου.

Η διοίκηση του φορέα υπογραμμίζει σε όλους τους επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις τους διαθέτουν πισίνα ότι η πιστοποίηση τους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής και τους εξασφαλίζει από πολύ σοβαρές κυρώσεις σε περίπτωση ατυχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2645022381 και 2645022384.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Αγγελία για καθαρίστρια
Επομενο αρθρο
Ερώτηση βουλευτή Θανάση Καββαδά για απαλλαγή ακίνητων από ΕΝΦΙΑ λόγω του σεισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.