HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔραστηριότητες Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος- Ιθάκης

Δραστηριότητες Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος- Ιθάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Μια ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση» 2014

Την ερχόμενη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 οι Εκκλησιαστικές Μαθητικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας, στο δάσος απέναντι από την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος, ετοιμάζονται να υποδεχθούν για μια ολόκληρη ημέρα τους γονείς και να τους δώσουν την ευκαιρία να γίνουν και πάλι παιδιά!
Η «ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση» οργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και η περσινή εμπειρία ήταν πολύτιμη για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, το μετόχι της Ι. Μονής Φανερωμένης πάνω από την Κατασκήνωση, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Θα ακολουθήσει πρωινό στον χώρο της Κατασκήνωσης και εισήγηση από τον Δρ. Μουσικολογίας – Θεολόγο κ. Ηλία Λιαμή, με θέμα: «Αφήνοντας τα παιδιά μας να μεγαλώσουν…»

Κατόπιν, κοινή τράπεζα, ψυχαγωγία και βιωματικές δραστηριότητες σε ομάδες.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 7 μ.μ.
Παράλληλα, νέοι άνθρωποι θα φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ώστε να μπορούν οι γονείς απερίσπαστοι να χαρούν την Κατασκήνωσή τους!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως (τηλ.: 2645022415, εσ.: 21-23 και 6974795265).

ΑΦΙΣΑ_ΓΟΝΕΙΣ_ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2014-page-001

Συλλογή «παλιών» βιβλίων για την ενίσχυση του Κέντρου Νεότητας

Προκειμένου να ενισχυθούν οι πολλαπλές δραστηριότητές του, το «Κέντρο Νεότητας» της Ι. Μητροπόλεώς μας, σχεδιάζει, Θεού θέλοντος, μία υπαίθρια έκθεση «παλιών» και «διαβασμένων» ήδη βιβλίων, τα οποία θα διατεθούν σε συμβολική τιμή.
Όσοι διαθέτουμε στο σπίτι μας τέτοια βιβλία, που δεν τα χρειαζόμαστε μπορούμε να τα προσφέρουμε για το σκοπό αυτό, με τη βεβαιότητα ότι «θα πιάσουν τόπο!»
Τα βιβλία συγκεντρώνονται καθημερινά στο παλαιό Οικοτροφείο της Ι. Μητροπόλεώς μας και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Έκκληση συλλογής μεταχειρισμένων βιβλίων για την ενίσχυση του ΚέντρÎ-page-001

Εκδρομή στο Αργυρόκαστρο και στους Αγίους Σαράντα (18 Οκτωβρίου 2014)

Το Κέντρο Νεότητος προγραμματίζει ημερήσια εκδρομή για τους φίλους του το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 με προορισμό τις ιστορικές πόλεις της Βορείου Ηπείρου, το Αργυρόκαστρο και τους Αγίους Σαράντα, με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας π. Θεόφιλο.
Για την πρόσβαση στην Αλβανία αρκεί ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες).
Τιμή συμμετοχής: 30 €.
Δηλώσεις συμμετοχής στους εφημερίους και στα τηλέφωνα: 26450 22415 (εσωτ.: 21 – 23 – Κέντρο Νεότητος) και 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης).

Λευκάδα, 19 Σεπτεμβρίου 2014

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Αφίσα εκδρομής σε Αγίους Σαράντα και Αργυρόκαστρο 2014-page-001

Προηγουμενο αρθρο
Οι εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εκτός ΕΝΦΙΑ παραμένουν τα τουριστικά καταλύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.