HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΔυο βραβεία τουρισμού στη Λευκάδα για το 2020

Δυο βραβεία τουρισμού στη Λευκάδα για το 2020

Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού ανέδειξαν τους άριστους, τους τολμηρούς και τους καινοτόμους

Χθες, Τετάρτη 3 Ιουνίου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Tourism Awards σε ένα microsite που φτιάχτηκε αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Για άλλη μια χρονιά, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα συναντήθηκαν στη λίστα των νικητών, με κοινή συνισταμένη την ξεχωριστή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού συνεχίζουν για 7η χρονιά να επιβραβεύουν τους καινοτόμους και τους άριστους, ενώ το το microsite των νικητών ανοίγει έναν διάλογο αισιοδοξίας μεταξύ των πρωτοπόρων του κλάδου. Επιπλέον, την στιγμή ακριβώς που ξεκινά η φετινή σεζόν, το microsite αποτελεί μία πλατφόρμα ικανή να επηρεάσει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τουρισμός παγκοσμίως, οι φετινοί νικητές των Tourism Awards αποτελούν δυναμικό παράδειγμα μαχητών, ενώ η ποιότητα του έργου τους αποτελεί νησίδα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού.

Η Λευκάδα κέρδισε δυο βραβεία στο Tourism Awards 2020 στον τομέα Guest Experience:

1) Ο γνωστός Λευκαδίτης μουσικός Πέτρος Κούρτης και το Artventure Camp κέρδισε χρυσό βραβείο. ( ο Πέτρος κερδίζει βραβείο για τρίτη χρονιά.)

To Artventure Camp είναι ένα επταήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι που πραγματοποιείται για έξι συνεχόμενα χρόνια στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την έμπνευση, τη θετική ενέργεια με τον σεβασμό στη φύση και την ομαδικότητα και με φόντο τις γεύσεις και τις μυρωδιές της Ελλάδας. Σε αυτήν την “καλλιτεχνική Οδύσσεια” συμμετέχουν ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο, οι οποίοι και έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν τη δημιουργικότητά τους και να φτιάξουν μουσική από φυσικά υλικά που συναντούν γύρω τους.

Artventure Camp – Tourism Awards – The Winners

2) Art Blue Villas, Λευκάδα – Μέλος του ομίλου Hotelbrain Group κέρδισε ασημένιο βραβείο.

Μέσω ενός μεγάλου εύρους παροχών, το Art Blue Villas προσφέρει στους επισκέπτες διάφορες υπηρεσίες για να διευκολύνει την διαμονή τους -όπως μία ευχάριστη ξενάγηση στη villa μαζί με ένα πακέτο υποδοχής, τη δυνατότητα να επιλέξουν την ώρα του check-in και check-out και πολυτελή προϊόντα προσωπικής υγιεινής, Ακόμα, το Art Blue Villas δίνει τη δυνατότητα για βραδιές private dining με σεφ που διαμορφώνουν ένα μενού βάσει των επιλογών των επισκεπτών και σερβίρεται σε ένα ρομαντικό σκηνικό στη βεράντα καθώς και ένα a la carte πρωινό το οποίο προετοιμάζεται με παραδοσιακά υλικά, σπιτικά εδέσματα και τάρτες.

Art Blue Villas, Λευκάδα – Μέλος του ομίλου Hotelbrain Group – Tourism Awards – The Winners

Προηγουμενο αρθρο
Περίπατος στην πόλη της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Προστασία της αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής ταυτότητας της Λευκάδας - Του Θανάση Σίδερη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.