HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔυο παραλίες της Λευκάδας στους τουριστικούς προορισμούς 2018 του Vogue Αυστραλίας

Δυο παραλίες της Λευκάδας στους τουριστικούς προορισμούς 2018 του Vogue Αυστραλίας

Παρόλο που διανύουμε ακόμα Χειμώνα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε τα σχέδιά μας για το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά! Παραλίες με βότσαλο και άμμο, άπλετος ήλιος, χαλάρωση και πολλές βουτιές συνθέτουν κάποιες μόνο από τις στιγμές μας που είναι ταυτόσημες με τη καλύτερη εποχή του χρόνου! Η Vogue Αυστραλίας μέσω της Maria Paradisis (luxury travel stylist) παρουσιάζει μια λίστα με δεκαπέντε ελληνικές παραλίες που πρέπει να επισκεφθούμε στα επόμενα ταξίδια μας! Δυο εξ’ αυτών είναι λευκαδίτικες και φυσικά κλέβουν την παράσταση στη λίστα της! Ποιές είναι αυτές;

Egremni, Lefkada

Αν ο παράδεισος ήταν ένα χρώμα, θα μπορούσε να είναι το εντυπωσιακό γαλάζιο του νερού στην παραλία Εγκρεμνοί στο νησί της Λευκάδας. Συνδεδεμένο με την ηπειρωτική χώρα με πλωτή γέφυρα, η Λευκάδα είναι ένα από τα λίγα ελληνικά νησιά που είναι προσβάσιμα με αυτοκίνητο.

Porto Katsiki, Lefkada

Τα νερά στο Πόρτο Κατσίκι, δημιουργούν μια απίστευτη σκιά ιριδίζοντος μπλε, χάρη στο τοπίο του Ιονίου πελάγους


.

Τις άλλες επιλογές στη λίστα συμπληρώνουν παραλίες από: Πήλιο, Αμοργός, Πολύαιγο, Ικαρία, Κεφαλονιά, Λέσβο, Μήλο, Μύκονο, Φολέγανδρο και Παξούς.

Προηγουμενο αρθρο
Προκήρυξη δημοπρασίας για την εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού παραλίας
Επομενο αρθρο
3ο βραβείο το Γυμνάσιο Νυδριού στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.