HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔυο συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης στη Λευκάδα

Δυο συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης στη Λευκάδα

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε Κέρκυρα και Λευκάδα

Συνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, τέσσερις (4) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν:

χθες (07-07-2020) το βράδυ, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), ημεδαπός στην κατοχή του οποίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (56) γραμμαρίων περίπου

σήμερα (08-07-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, σε δύο ακόμη περιπτώσεις στη Λευκάδα, εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (08-07-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο ημεδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προηγουμενο αρθρο
Μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Εξάνθεια-video
Επομενο αρθρο
Έναρξη λειτουργίας δημοτικού ιχθυοπωλείου στον χώρο του ιβαριού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.