HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔωρεάν διόδια στην υποθαλάσσια ζεύξη Πρέβεζας-Ακτίου για άνεργους από 1-1-2019

Δωρεάν διόδια στην υποθαλάσσια ζεύξη Πρέβεζας-Ακτίου για άνεργους από 1-1-2019

Σύμφωνα με ΚΥΑ (κοινή υπουργική απόφαση) που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, καταργούνται τα διόδια στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας-Ακτίου για άνεργους. Οι άνεργοι λοιπόν από 1-1-2019 θα διέρχονται δωρεάν, όταν δείχνουν την κάρτα ανεργίας.

Για να φτάσουμε όμως σ’ αυτή την εξέλιξη κάποιοι ή μάλλον συγκεκριμένα κάποιος έθεσε το ζήτημα στη βουλή των Ελλήνων και μην ψάχνετε για βουλευτή από το νομό Πρέβεζας γιατί θα είναι άδικος ο κόπος σας. Ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς έδωσε μάχες και γι’ αυτό το θέμα και τα κατάφερε. Και μετά την πρωτοβουλία του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, ευνοούνται και οι άνεργοι της Λευκάδας, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της Πρέβεζας και των γύρω περιοχών.

Να θυμίσουμε τη σχετική ερώτηση-αίτημα του βουλευτή Λευκάδας Θανάση καββαδά, ένα περίπου χρόνο πριν (Συγκεκριμένα 9 Ιανουαρίου 2018). Δες εδώ

Πηγή: www.tomistinenimerosi.gr

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα στα 19 «καλύτερα» ελληνικά νησιά σύμφωνα την Telegraph
Επομενο αρθρο
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο σύλλογο Επαγγελματιών Νικιάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.