HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔώδεκα παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο ακρωτήρι Δουκάτο

Δώδεκα παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο ακρωτήρι Δουκάτο

Δώδεκα (12) παράνομοι μετανάστες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στη ν. Λευκάδα.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στη θαλάσσια περιοχή ενός ναυτικού μιλίου δυτικά του Ακρωτηρίου “ΔΟΥΚΑΤΟΥ”, ύποπτο σκάφος, το οποίο κινούνταν προς τις ιταλικές ακτές.

Ακολούθησε καταδίωξη του ανωτέρω σκάφους με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του, ενώ με τη συνδρομή δεύτερου πλωτού περιπολικού Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω μετανάστες στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Λευκάδας όπου συνελήφθησαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, αναζητείται ο αλλοδαπός φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με ένα (01) κινητό τηλέφωνο το οποίο το οποίο βρέθηκε εντός του.

Προηγουμενο αρθρο
Το θέμα της Υγείας και του Νοσοκομείου Λευκάδας στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο
Επομενο αρθρο
Δεκάδες παρατυπίες στην διαχείριση του προγράμματος LEADER

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.