HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕγκαταστάθηκε ΑΤΜ (Αυτόματο Ταμειακό Μηχάνημα) στη Νικιάνα

Εγκαταστάθηκε ΑΤΜ (Αυτόματο Ταμειακό Μηχάνημα) στη Νικιάνα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΝΙΚΙΑΝΑΣ

Νικιάνα 30 Μαίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ύστερα και από ενέργειες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ εγκατέστησε στη Νικιάνα ΑΤΜ (Αυτόματο Ταμειακό Μηχάνημα) στο κατάστημα Τουριστικών Ειδών της Ευγενίας Κονίδου παραπλεύρως ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Σούνδια Αθανάσιου.

Ο Σύλλογος μας ελπίζει ότι οι κάτοικοι της Νικιάνας αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν έτσι να εξυπηρετούνται στις συναλλαγές τους, αποφεύγοντας τις μέχρι σήμερα μετακινήσεις τους σε άλλες περιοχές που υπήρχαν ανάλογα ΑΤΜ.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια από όλους έτσι ώστε να ενημερώνονται οι επισκέπτες της θερινής περιόδου για την ύπαρξη του εν λόγω ΑΤΜ, κάτι που ιδιαίτερα οι ξένοι χρησιμοποιούν για αναλήψεις χρημάτων.

Πλέον αυτού ο Σύλλογος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ιδιαίτερα τον προιστάμενο του υποκ/τος στη ΛΕΥΚΑΔΑ κ.Περικλή Μπενετάτο που ανταποκρίθηκαν θετικά και ικανοποίησαν το αίτημα των κατοίκων της Νικιάνας.

Εκ του Δ.Σ.
Του Συλλόγου

Προηγουμενο αρθρο
Η «Μαντάμ Σουσού» από 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Αποκολλήθηκε η θαλαμηγός που προσάραξε στη Λευκάδα στις 24/06/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.