HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕθελοντές του οργανισμού «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» με την στήριξη του Δήμου Λευκάδας καθάρισαν τη λιμνοθάλασσα

Εθελοντές του οργανισμού «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» με την στήριξη του Δήμου Λευκάδας καθάρισαν τη λιμνοθάλασσα

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ / Pistes Solidaires / Solidarity Τracks
Πολιτιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Νέων

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 28/06/2020, η ομάδα και οι εθελοντές του οργανισμού “Μονοπάτια Αλληλεγγύης” με την στήριξη του Δήμου Λευκάδας καθάρισαν τη λιμνοθάλασσα. Τοποθέτησαν τα ξύλινα δοχεία απορριμμάτων και τασάκια στις παραλίες του Αγίου Ιωάννη και του Κάστρου, που είναι παραλίες γαλάζιας σημαίας. Μέχρι τον Σεπτέμβριο οι εθελοντές μας θα καθαρίζουν τα σταχτοδοχεία μία φορά την εβδομάδα.

Ζητάμε από τους πολίτες και τους επισκέπτες μας να μην βάζουν άλλα σκουπίδια σε αυτά τα τασάκια, εκτός από τα αποτσίγαρα, για να διασφαλιστεί η ορθή χρήση των σταχτοδοχείων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λευκάδας που παρείχε το υλικό, καθώς και τους εθελοντές μας για την προσπάθειά τους να κατασκευάσουν τους κάδους και τα τασάκια.

Βασιζόμαστε στη συνείδηση και την υπεύθυνη συμπεριφορά των πολιτών και των επισκεπτών μας για τη διατήρηση της καθαριότητας και της ομορφιάς των παραλιών μας.

Προηγουμενο αρθρο
Το νέο Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ενισχύσεις για 3 νέα ξενοδοχεία σε Κω και Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.