HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΕκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ συναντήθηκε με τους τοπικούς άρχοντες

Εκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ συναντήθηκε με τους τοπικούς άρχοντες

Εκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ συναντήθηκε με τοπικούς άρχοντες της περιοχής – Σκοπός των συναντήσεων ήταν να τους γνωρίσει και να τους ενημερώσει για το μεγάλο project της οικογένειας στο Σκορπιό

Μπαράζ συναντήσεων είχε πριν από λίγες ημέρες ο εκπρόσωπος και σύμβουλος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ κ. Σεργκέι Τσερνίτσιν, με τους νέους τοπικούς άρχοντες που προέκυψαν από τις τελευταίες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Τσερνίτσιν ο οποίος βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Λευκάδα συναντήθηκε και με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, και με τον νέο αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά, αλλά και με τους Μπάμπη Καλό νέο δήμαρχο Λευκάδας και Παύλο Δαγλά δήμαρχο Μεγανησίου – συνεχίζει για δεύτερη θητεία.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν να τους γνωρίσει και να τους ενημερώσει για το μεγάλο project της οικογένειας Ριμπολόβλεφ στο Σκορπιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσερνίτσιν τους ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών ανάπλασης που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο νησί, ενώ τους εξήγησε πως προτεραιότητα της οικογένειας είναι η προστασία και ο σεβασμός στο περιβάλλον και στους κατοίκους του νησιού της Λευκάδας.

Ήδη εδώ και αρκετού μήνες στο Σκορπιό, συνεργεία έχουν ξεκινήσει τις εργασίες ανάπλασης, ενώ από το χειμώνα αναμένεται να μπουν σκαπτικά μηχανήματα και μπουλντόζες για να ξεκινήσουν οι χωματουργικές εργασίες.

Η βασική ιδέα της ανάπλασης, σύμφωνα με την οικογένεια Ριμπολόβλεφ, είναι η δημιουργία ενός οικολογικού νησιού με τη μέγιστη δυνατή χρήση του υπάρχοντος τοπίου και της δομής αλλά και της απαράμιλλης ομορφιάς. Το επενδυτικό πρότζεκτ των 165 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2020 και περιλαμβάνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, δώδεκα νέες βίλες, εκσυγχρονισμό και επέκταση των δύο λιμανιών (προβλήτες «Χριστίνα» και «Παναγιά») για τον ελλιμενισμό μεγάλων θαλαμηγών, εκθεσιακούς χώρους, αμφιθέατρο, ελικοδρόμιο, αγροτική φάρμα, πισίνες, τεχνητή λίμνη, μονάδα αφαλάτωσης θαλάσσιου νερού, μονάδα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων και μεγάλο οδικό δίκτυο. Ακόμη, προβλέπεται, γυμναστήριο, χώροι αναψυχής με αίθουσα bowling, γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο τένις διεθνών προδιαγραφών, και φυσικά χώρο για τους στάβλους και την αρένα ιππασίας.

Στο περιθώριο των συναντήσεων ο κ. Σεργκέι Τσερνίτσιν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Οδυσσέα Νυδριού και του Πανλευκάδιου. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Οδυσσέας Νυδριού, εδώ και χρόνια έχει αδελφοποιηθεί με την Μονακό, ομάδα που ανήκει στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές.

Ο κ. Σεργκέι Τσερνίτσιν βρίσκεται στο πλευρό του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ από το 2012. Η ζωή του είναι μεταξύ Κύπρου, Αθήνας και Λευκάδας. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στη ρωσική τηλεόραση τη δεκαετία του 1990, ενώ υπήρξε ένας από τους ιδρυτές αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mediagroup JV. Την ίδια στιγμή είναι και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Ομάδας ONEXIM.

Από τα προτερήματά του είναι ότι σε όποια χώρα κι αν βρεθεί προσπαθεί και μαθαίνει την γλώσσα που μιλιέται. Έτσι αυτό το διάστημα μαθαίνει και ελληνικά, αλλά και ιταλικά ενώ γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Πηγή: www.protothema.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ποιος θα τους εξηγήσει, ποιο είναι το συμφέρον τους;
Επομενο αρθρο
Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στο Πνευματικό Κέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.