HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕκτός έδρας με τον Παναθλητικό Συκεών η Νίκη Λευκάδας

Εκτός έδρας με τον Παναθλητικό Συκεών η Νίκη Λευκάδας

Τον Παναθλητικό Συκεών αντιμετωπίζει η Νίκη Λευκάδας την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου στη 1 μ.μ. στην Θεσσαλονίκη.

Είναι ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας για την ομάδα μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαίες νίκες, καθότι στην πρεμιέρα ο Παναθλητικός πήρε το διπλό μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ και η Νίκη επικράτησε του Κρόνου στο Κλειστό της Λευκάδας. Σίγουρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τη φετινή χρονιά ειδικά με την απόκτηση της πολύπειρης διεθνούς γκαρντ Ναυσικάς Σταυρίδου. Η ομάδα μας θα χρειαστεί να εξουδετερώσει την Σταυρίδου, αλλά και να ελέγξει τα ριμπάουντ κόντρα σε μια ομάδα με ψηλότερα κορμιά. Στον Παναθλητικό αγωνίζονται και δύο παλιές μας γνώριμες, η Γωγώ Κανταρά και η Νικολέτα Μπαλλά.
*** Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά από τη συχνότητα του Prisma 91,6.

Παράλληλα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στις 11:00 η ομάδα των Κορασίδων της Νίκης Λευκάδας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Νικόπολη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Προηγουμενο αρθρο
Απάντηση Θανάση Καββαδά στην ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ. Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ένωση Γονέων Κηδεμόνων: ψήφισμα διαμαρτυρίας για τις Λυκειακές Τάξεις Καρυάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.