HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕλεύθερος ο οδηγός της Corvette που σκότωσε και εγκατέλειψε 25χρονο στη Γλυφάδα

Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette που σκότωσε και εγκατέλειψε 25χρονο στη Γλυφάδα

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την κατάθεση του στους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό ο 40χρονος οδηγός που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε, σκότωσε κι εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, με την μαύρη πολυτελή Corvette του, σε τροχαίο δυστύχημα στη Γλυφάδα.

Με δεδομένο ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette εμφανίσθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, οδηγεί την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προανακριτική του απολογία περιλαμβάνεται πλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Εκείνος θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού, που θα κληθεί να απολογηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο σε τακτική δικάσιμο. Ετσι, ο 40χρονος είναι ελεύθερος από χθες βράδυ.

Εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Α΄τμήμα τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης της μαύρης Corvette που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εμφανίστηκε με τη δικηγόρο του, ανέφερε ότι αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο και έδωσε κατάθεση. Φέρεται ότι είναι ο Κ.Κ. ηλικίας 40 ετών…

Βρήκαν τη μαύρη Corvette στη Γλυφάδα – ποιος είναι όμως ο ιδιοκτήτης; Πατήστε εδώ «Ημουν σοκαρισμένος και γι’ αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Αυτά υποστήριξε, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλεστηκε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της Corvette.

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που συνέχιζε να καταθέτει ως αργά το Σάββατο, εμφανίστηκε στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη “Corvette” τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Για το τροχαίο είχε διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

Νωρίτερα το Σάββατο αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο εντοπισμός του οδηγού ήταν θέμα χρόνου καθώς ήταν γνωστός ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης το πολυτελές αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο οδηγός στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα είπε στο protothema.gr ότι ο γιος του «σχόλασε από την δουλειά του στις δέκα το βράδυ ήρθε στο σπίτι στον Καρέα, έκανε μπάνιο και τον πήραν οι δύο φίλοι του -που είδαν και το συμβάν- στη Βάρκιζα να φάνε ένα σουβλάκι. Τελείωσαν τη βόλτα τους και επέστρεφαν στο σπίτι και έγινε το δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

» Εμάς μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο περίπου στις 3:30 το πρωί από το νοσοκομείο της Βούλας».

«Ο Νάσος μου, ήταν ένα παιδί συνεσταλμένο, ηθικό, αγαπητό, κοινωνικό με όλους τους ανθρώπους, είχε πολύ καλά στοιχεία, ήταν καλή πάστα ανθρώπου. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει κάτι κακό. Ήταν ένα παιδί σπάνιο. Το όνειρο του ήταν να ανοίξει ένα καφέ, ήθελε να το κάνει με έναν φίλο του. Δουλεύαν για να μαζέψουν τα χρήματα και να ανοίξουν το μαγαζί τους» είπε ακόμη.

Για τον οδηγό είπε: «Θέλω δικαιοσύνη, θέλω να δικαιώσω το παιδί μου, θέλω να δικαστεί ο δράστης με ότι του αξίζει. Δεν είμαι δικαστής, είναι οι αρμόδιοι που ξέρουν. Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε. Γιατί εάν και εγώ το αμελήσω θα θεωρηθώ ένοχος ως προς την ψυχή του παιδιού μου και θα το σέρνω μαζί μου ότι δεν ενήργησα».

Πηγή: Protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Αποκριάτικος παιδικός χορός Χορευτικού Ομίλου Λευκάδας (Χ.Ο.Λ.)
Επομενο αρθρο
Εντυπωσίασαν οι μικροί Λευκαδίτες καρναβαλιστές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.