HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΜΕ Λευκάδας: Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά αδύναμων οικογενειών

ΕΛΜΕ Λευκάδας: Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά αδύναμων οικογενειών

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αγαπητοί γονείς
Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Λευκάδας ( το σωματείο των Καθηγητών), σας ενημερώνει ότι επιδιώκει και φέτος να λειτουργήσει τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές των οποίων οι οικογένειές τους αδυνατούν να πληρώσουν για να καλύψουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών τους.

Βιώνουμε και μεις, όπως και σεις και κάθε εργαζόμενος μια πολύπλευρη κρίση. Είναι βέβαια αυτονόητη η υποχρέωση της πολιτείας να επαναφέρει στα σχολεία το θεσμό της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και της ενισχυτικής διδασκαλίας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η οικονομική κρίση χτυπά τα πιο ευάλωτα στρώματα του πληθυσμού.

Εμείς πιστεύουμε ότι εκτός από τους αγώνες που πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι για να ανατραπεί αυτή η πολιτική των μνημονίων, θα πρέπει ο λαός μας να επιδείξει και την έμπρακτη αλληλεγγύη του.
Οι εθελοντές καθηγητές θα προσφέρουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, ενισχυτική διδασκαλία σε κάποια απο τα βασικά μαθήματα, τις απογευματινές ώρες και σε σχολείο της πόλης που θα επιλέξουμε αφού προηγουμένως σχηματιστούν τα τμήματα των μαθητών.
Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμά μας.

Από το Δ.Σ

Προηγουμενο αρθρο
Νίκος Καζαντζάκης: Ο αιώνιος αναζητητής με τον βαθιά στοχαστικό, φιλοσοφικό λόγο
Επομενο αρθρο
Ποινικές διώξεις στον πρώην νομάρχη για τα επιδόματα τυφλότητας στην Ζάκυνθο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.