HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΕλπίζουμε να μην έχει καταστραφεί ο χλοοτάπητας πριν ακόμα στρωθεί

Ελπίζουμε να μην έχει καταστραφεί ο χλοοτάπητας πριν ακόμα στρωθεί

Βλέπουμε τα ρολά πολλούς μήνες στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, αμετακίνητα, μοιάζουν ξεχασμένα. Τελευταία τα προσέξαμε ακόμα περισσότερο, ρωτήσαμε και μάθαμε. Τα «ρολά» είναι χλοοτάπητας και μάλιστα καλής ποιότητας και μέσα στα big bag τα υλικά που τον συμπληρώνουν. Έχουν μια ιστορία που κρατεί ενάμιση χρόνο και θα περιμένουν άγνωστο για πόσο ακόμα στο ίδιο σημείο.

Τα υλικά αυτά προέρχονται από τον Σκορπιό. Γονέας μαθητού, εργαζόμενος στο Σκορπιό, μετά την αντικατάστασή τους, ζήτησε και δωρίστηκαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε.

Μετά από συζητήσεις με τους συλλόγους γονέων το σχολείο αποδέχτηκε την δωρεά. Ήταν πολύ χρήσιμη για το σχολείο. Με αυτή θα μπορούσε να στρωθεί το υπάρχον γηπεδάκι ποδοσφαίρου και ακόμα να καλύψει και ένα γήπεδο βόλεϊ -υπάρχει ήδη ο χώρος. Πρόκειται για μια μικρή δαπάνη κοντά στις 10 χιλιάδες ευρώ.

Το έργο εντάχθηκε μαζί άλλα σε ένα μεγαλύτερο έργο, περίπου 90 χιλιάδες ευρώ. Έχει περάσει ενάμιση χρόνος και η στασιμότητα παραμένει. Κάτι οι ενστάσεις επί ενστάσεων κάτι οι ρυθμοί που κινούνται οι υπεύθυνοι, ο χλοοτάπητας παραμένει στα αζήτητα.

Χωρίς να είμαστε ειδικοί, φοβούμαστε πως το υλικό κουλουριασμένο μέσα στον ήλιο, μπορεί να έχει είτε αλλοιωθεί, είτε να αρχίσει να καταστρέφεται. Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος.

Τώρα εμείς τι να απαντήσουμε στην ερώτηση του γονέα: αν ένα μικρό έργο, που στο μεγαλύτερό του μέρος είναι δωρεά, καρκινοβατεί ενάμιση χρόνο, πως θα προχωρήσει μπροστά αυτή η χώρα τα μεγάλα θέματα;

Προηγουμενο αρθρο
Ο Αστραπόγιαννος, τα δοξάστε με και η θετική πορεία του ΤΕΙ
Επομενο αρθρο
Στη λίστα με τα πλέον όμορφα μέρη της Ευρώπης βρίσκεται το Πόρτο Κατσίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.