HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕντυπωσιακή επικράτηση της Νίκης Λευκάδας επί του Πανιώνιου- φωτορεπορτάζ

Εντυπωσιακή επικράτηση της Νίκης Λευκάδας επί του Πανιώνιου- φωτορεπορτάζ

Ευρεία νίκη που μπορεί να χαρακτηριστεί για πολλούς λόγους ως «νίκη-χρυσάφι» πέτυχε η Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου μας, η οποία επικράτησε του μέχρι σήμερα αήττητου Πανιωνίου με σκορ 67-49.

Στον αγώνα που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας το απόγευμα του Σαββάτου (24/11), τα κορίτσια της Νίκης πήραν από την αρχή το προβάδισμα και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στα αξιοσημείωτα της στατιστικής το νταμπλ-νταμπλ της Νάιτ (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και οι 13 πόντοι της Παπαμιχαήλ. Εξαιρετικό ντεμπούτο για την Κάμπελ, η οποία τελείωσε το ματς με 12 πόντους.

Δεκάλεπτα: 20-10, 36-22, 58-37, 67-49

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Κάμπελ 12, Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 7 (1), Σύρρα 3 (1), Παπαμιχαήλ 13 (1), Γουόκερ 8, Μπαλτά 7, Νάιτ 17 (2), Κοντογεώργου, Μαρίνη

Πανιώνιος (Τσίκληρας): Καλογήρου 3 (1), Σπαθάρου, Γκριτζά 2, Μαγκλάρα 5, Στεφανίδου 3, Γρηγορίου, Δίελα 2, Θεοδωρομανωλάκη, Κόρινεκ 19 (2), Τόμπκινς 15

Διαβάστε τη δήλωση του προπονητή μας Νίκου Δουβίτσα μετά τη νίκη της ομάδας μας επί του Πανιωνίου:

«Παίξαμε με έναν αντίπαλο που έχει μεγάλη ιστορία σαν Σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε από την ενέργεια και το πάθος που δείξαμε για 40 λεπτά. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και ο ξεκάθαρος στόχος μας ήταν να βγάλουμε την Σπαθάρου εκτός παιχνιδιού και να χτυπήσουμε μέσα στη ρακέτα με τις ψηλές μας. Το παιχνίδι το κερδίσαμε δίκαια και με την αλλαγή της ξένης θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε στο τρανζίσιον και να βάλουμε τα εύκολα καλάθια έτσι ώστε να πιάνει τόπο η καλή μας άμυνα.

Επιπλέον θέλω να διευκρινίσω ότι με τον κόουτς Τσίκληρα έχουμε πολύ καλή σχέση και του ζητάω δημόσια συγγνώμη για το τάιμ-άουτ που πήρα στο 1.58 πριν το τέλος και όταν η διαφορά ήταν στους 20 πόντους. Ήταν ένα τάιμ-άουτ καθαρά για λόγους τακτικής για την καινούρια μας ξένη. Δεν υπάρχει θέμα ασέβειας στο προπονητικό τιμ, στις παίκτριες και στον Σύλλογο του Πανιωνίου, στον οποίον εύχομαι καλή συνέχεια»

Προηγουμενο αρθρο
Το «Mikro Papigo 1700» του Κεντέρη, ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη
Επομενο αρθρο
Καλοσύνη θα είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.