HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

H «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε σήμερα Τρίτη (20.10.2015) στην Κέρκυρα, την Ζάκυνθο και την Λευκάδα.

Ο εορτασμός περιελάμβανε την τέλεση δοξολογίας, σήμερα το πρωί, στην Ιερά Μονή Πλατυτέρας στην Κέρκυρα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (Μώλου) στην Ζάκυνθο και στην Λευκάδα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Αντίστοιχη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί και στην Κεφαλονιά, την Πέμπτη 22.10.2015 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, προηγήθηκε σειρά δράσεων που είχαν ως στόχο τους να τονίσουν τον κοινωνικό ρόλο της αστυνομίας και περιελάμβαναν:

· την πραγματοποίηση, εθελοντικής αιμοδοσίας, των αστυνομικών για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος καθώς και των παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία

· την διοργάνωση ενημερωτικών διαλέξεων σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Κέρκυρας με αντικείμενο την ορθή χρήση του διαδικτύου καθώς και την γενικότερη ενημέρωση τους για την λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Προηγουμενο αρθρο
ΕΝΦΙΑ, Έ και....
Επομενο αρθρο
Υποκλινόμαστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.