HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕορτασμός της 156ης επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα στη Λευκάδα

Εορτασμός της 156ης επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα στη Λευκάδα

Με απόλυτη μυστικότητα, στα μουλωχτά σχεδόν, εορτάστηκε σήμερα στη Λευκάδα η 156η επέτειος της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το λογαριασμό του βουλευτή στο facebook -από όπου και οι φωτογραφίες- η εκδήλωση περιλάμβανε την καθιερωμένη επίσημη δοξολογία στο ναό του Παντοκράτορα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λευκάδας κ. Θεόφιλου. Ακολούθησε τρισάγιο στον τάφο του Βαλαωρίτη καθώς και των κτητόρων του ναού που βρίσκονται όπισθεν του ναού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στην παραλία.


Για την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης δεν υπήρξε ανακοίνωση από την αρμόδια Αντιπεριφέρεια. Θέλουμε να πιστεύουμε λόγω της έκτακτης κατάστασης, αν και όσοι την παρακολουθούμε κάθε χρόνο, γνωρίζουμε, πως δεν συγκεντρώνει πολύ κόσμο, άρα δεν υπήρχε κίνδυνος συνωστισμού. Ούτε επίσης υπήρξε ομιλητής, όπως γίνεται συνήθως για να εκφωνήσει το ιστορικό της ημέρας, αν και σήμερα θα ήταν πολύ χρήσιμος. Κάποιοι φαίνεται να αγνοούν το ιστορικό της υπόθεσης.

Περιμένουμε ακόμα την ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη για την σημερινή μέρα. Η τελευταία που μας έστειλε ήταν για τα… κουνούπια.

Προηγουμενο αρθρο
8 Γαλάζιες Σημαίες θα κυματίζουν φέτος στην Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Ο «Γλάρος» φουλαριστός για Αστακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.