HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕπίσκεψη Δημάρχου σε ΚΗΦΗ, Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο Καρυάς

Επίσκεψη Δημάρχου σε ΚΗΦΗ, Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο Καρυάς

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Επίσκεψη Δημάρχου σε ΚΗΦΗ, Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο Καρυάς.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο στην Καρυά επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 18 Δεκέμβρη ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Στάθης Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ Θανάσης Περδικάρης, συνοδευόμενοι από τον Τοπικό Σύμβουλο Λευτέρη Κατωπόδη.

Στο ΚΗΦΗ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ, συζήτησαν με τους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους στο ΚΗΦΗ, αντάλλαξαν ευχές και προσέ-φεραν δώρα, στα πλαίσια της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης γιορτής της δομής.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΠΟΚΑΛ για την πορεία και την υλοποίηση των δράσεων ενίσχυσης της Δομής και τις εργασίες που πραγματοποιούνται (τοποθέτηση νέων κλιματιστικών, δημιουργία WC-AMEA, διαρρυθμίσεις χώρων, ευπρεπισμός, κλπ) προκειμένου αφενός να βελτιωθούν οι συνθήκες φιλοξενίας και αφετέρου να εναρμονισθεί ο χώρος με τις απαιτήσεις του Προγράμματος. Βάσει αυτού στο ΚΗΦΗ Καρυάς εκτός των τεσσάρων (4) εργαζομένων σήμερα, προβλέπεται να απασχοληθούν επιπλέον, ένας (1) οδηγός, ένας (1) φυσιοθεραπευτής και ένας (1) ιατρός παθολόγος.

Το ΚΗΦΗ υπάγεται στη ΔΕΠΟΚΑΛ και χρηματοδοτείται στα πλαίσια του Ν. 4320 /2015 «Ρυθμίσεις λήψης άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης»που κατέθεσε η Κυβέρνηση, στα πλαίσια του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020 για την καταπολέμηση της φτώχειας, την κοινωνική ένταξη και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο Καρυάς όπου συζήτησε και αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και τους μικρούς μαθητές.

Από το Δήμο Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Αποφάσεις 34ης και 35ης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου
Επομενο αρθρο
Χριστούγεννα είναι…

1 Σχόλιο

  1. αμελιαζ
    20 Δεκεμβρίου 2017 at 20:00 — Απάντηση

    Να πας,Κωστα μου..Να πας.
    Δεν…γινεται χωρις επικοινωνιακη φωτο?
    Δεν γινεται???

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.