HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπίσκεψη του ΔΙΕΚ Λευκάδας στο Οινοποιείο «Λευκαδίτικη Γη»

Επίσκεψη του ΔΙΕΚ Λευκάδας στο Οινοποιείο «Λευκαδίτικη Γη»

Λίγο πριν την διακοπή των μαθημάτων για τις γιορτές του Πάσχα πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” του ΔΙΕΚ Λευκάδας στο Οινοποιείο “Λευκαδίτικη Γη”. Η επίσκεψη οργανώθηκε στα πλαίσια της κατάρτισης τους στο μάθημα “Οινολογία” απο την εκπαιδεύτρια τους κ. Ακριβή Χαλικιά.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία που αφορά στην αμπελουργία, την οινοποίηση, την παλαίωση και την εμφιάλωση του κρασιού, να περιηγηθούν στην έκθεση με παλιά εργαλεία οινοποίησης, και να επισκεφθούν το χώρο της γευσιγνωσίας.

Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Οινολόγο κ. Δημήτρη Ρομποτή για την πολύ εποικοδομητική ξενάγηση, την εξαιρετική μετάδοση γνώσεων Οινολογίας και την φιλοξενία, και εύχεται Χρόνια Πολλά και καλό Πάσχα σε όλους.

Προηγουμενο αρθρο
Ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Χαλικιάς για το θέμα της ποσόστωσης των μαθητών της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Σεισμός 3,2 Ρίχτερ πριν από λίγο στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.