HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπαφές Επιμελητηρίου για την επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο-Αθήνα

Επαφές Επιμελητηρίου για την επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο-Αθήνα

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 μια πολύ σημαντική συνάντηση του Προέδρου, κου Σωτήρη Σκιαδαρέση και του υπεύθυνου τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας κου Γιάννη Μιχαηλίδη με στελέχη της Aegean για το ενδεχόμενο της επανέναρξης της αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο – Αθήνα.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν όλες οι προοπτικές για την πιθανή επανέναρξη της εν λόγω γραμμής από το έτος 2015 και συμφωνήθηκε η ανάγκη μιας νέας συνάντησης που θα πραγματοποιήσουν τα στελέχη της Aegean στη Λευκάδα.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας, που μεθοδικά εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και ένα περίπου χρόνο και περιλαμβάνει την παρουσίαση όλων των προσδιορισμών του Ακτίου αλλά και και πολλά χρήσιμα στοιχεία που υποστηρίζουν την ανάγκη για την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης με την Αθήνα.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερώσει όλους τους φορείς για την επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα.

Για την Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Το στόλισμα της νύφης με την παραδοσιακή Λευκαδίτικη φορεσιά (βίντεο)
Επομενο αρθρο
Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Α. Γκερέκου στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.