HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπενδύσεις εκσυγχρονισμού σε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, Λευκάδα και Ιθάκη

Επενδύσεις εκσυγχρονισμού σε ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, Λευκάδα και Ιθάκη

Στην υπαγωγή τριών επιχειρηματικών προγραμματικών στον Επενδυτικό Νόμο προχώρησε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που αφορούν σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Ιθάκη.

Στην Κέρκυρα (περιοχή Μωραΐτικα), υπήχθη επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας Τρία Αστέρια Α.Ε. για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου Τρία Αστέρια. Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος φθάνει σε 1,04 εκατ. ευρώ και η συνολική ενίσχυση σε 517.101 ευρώ.

Στη Λευκάδα υπήχθη επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας Λευκάς Ξενοδοχειακαί και Τουριστικαί Επιχειρήσεις Α.Ε. για τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου 3 αστέρων Λευκάς με δυναμικότητα 181 κλινών. Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος φθάνει σε 1,86 εκατ. ευρώ και η συνολική ενίσχυση σε 930.000 ευρώ.

Στην Ιθάκη υπήχθη επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας Φιαμπόλης Ο.Ε. για τον εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου με αναβάθμιση τάξης από 2 σε 3 αστέρια και επέκταση της δυναμικότητας του κατά 17 κλίνες. Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος φθάνει σε 460.850 ευρώ και η συνολική ενίσχυση σε 230.425 ευρώ.

Πηγή: www.tornosnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Γλυκό του Κουταλιού Σταφύλι
Επομενο αρθρο
Στο Βελιγράδι με τον Ορφέα - Πρόγραμμα Εκδρομής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.