HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιδείνωση του καιρού από αύριο

Επιδείνωση του καιρού από αύριο

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Παρασκευή (07-11-2014) από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα:

1. αύριο Παρασκευή (07-11-2014) από το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χωρά, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη στερεά (συμπεριλαμβανομένης της αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

2. το Σάββατο (08-11-14) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες ηπειρώτικες περιοχές.

3. την Κυριακή (09-11-2014) είναι πιθανό οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Προηγουμενο αρθρο
Μεγανησιώτικη κουζίνα…Συνταγές με παλαμίδι!
Επομενο αρθρο
«Ένα ταξίδι στη Μουσική» με τη Φιλαρμονική Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.