HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιμελητήριο Λευκάδας: Δωρεάν εφαρμογή ιστοσελίδας, e-shop και ηλεκτρονικών κρατήσεων

Επιμελητήριο Λευκάδας: Δωρεάν εφαρμογή ιστοσελίδας, e-shop και ηλεκτρονικών κρατήσεων

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κατόπιν της ημερίδας που πραγματοποίησε την Τετάρτη 25/2 σχετικά με τις ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει δωρεάν στα μέλη του καλεί εκ νέου τους επαγγελματίες του νησιού να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής με την υποβολή αίτησης στα γραφεία του φορέα προκειμένου να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις τους στη νέα τεράστια διαδικτυακή αγορά, μέσω της εφαρμογής ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών κρατήσεων online booking και της εφαρμογής e-shop, που θα γίνεται μέσω ενός εύχρηστου και δυναμικού site.

Υπενθυμίζεται ότι την αίτηση μπορεί να την προμηθευτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος είτε εκτυπώνοντας το επισυναπτόμενο έντυπο είτε από τα γραφεία του φορέα (Γολέμη 5-7 2ος όροφος) είτε από την ιστοσελίδα του (www.lefkadachamber.gr) και επισημαίνεται πως η συμμετοχή των επιχειρήσεων θα συμβάλλει καταλυτικά στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τόσο των επαγγελματιών όσο και του Νομού Λευκάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2645022384 και 2645022686.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ [ΕΔΩ]

Προηγουμενο αρθρο
Πανλευκάδιος - Θύελλα Σινώπης
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλων»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.