HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Επιμελητήριο Όλων»: ζητάμε παραίτηση του προέδρου του επιμελητηρίου Σωτήρη Σκιαδαρέση

«Επιμελητήριο Όλων»: ζητάμε παραίτηση του προέδρου του επιμελητηρίου Σωτήρη Σκιαδαρέση

Έκτακτο δελτίο τύπου του συνδυασμού Επιμελητήριο Όλων

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, θεωρούμε το λιγότερο απαράδεκτη την ανάρτηση του προέδρου επιμελητηρίου Λευκάδος Σωτήρη Σκιαδαρέση, στην οποία με αχαρακτήριστους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στους κατοίκους όμορων νομών του νησιού μας.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να παρατηρήσουμε, εκφράζοντας το σύνολο των πολιτών της Λευκάδας, ότι οι χαρακτηρισμοί που ειπώθηκαν είναι ανυπόστατοι και φυσικά δεν εκφράζουν κανένα Λευκαδίτη. Η μικρή μας κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τις αναφορές του εν λόγω κυρίου. Σαν συνδυασμός απαιτούμε, πρώτον, τη σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου, εντός της Δευτέρας 18/5/2020, με μοναδικό θέμα την αποδοχή της παραίτησής του, την οποία και οφείλει να καταθέσει. Δεύτερον, εάν για οποιονδήποτε λόγω δεν καταστεί αυτό εφικτό, η παράταξη μας άμεσα θα παραιτηθεί σύσσωμη.

Επειδή το θέμα αυτό αφορά την τιμή και την αξιοπρέπεια κάθε Λευκαδίτη, η «συγνώμη» είναι πολύ λίγη για να καλύψει την οργή και τον θυμό της κοινωνίας μας.

Αυτοκριτική, αυτογνωσία και παραίτηση από την θέση του προέδρου του επιμελητηρίου είναι τα μόνα που θα συστήναμε, στον Σωτήρη Σκιαδαρέση μήπως καταφέρει να μην είναι δακτυλοδεικτούμενος στην πόλη του αλλά και στους αγαπημένους μας γείτονες.

Προηγουμενο αρθρο
Οι αγανακτισμένοι του κορωνοϊού
Επομενο αρθρο
Ο Δήμαρχος Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης για τις δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.