HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Επιμελητήριο Όλων»: Ο συνδυασμός μας παραιτήθηκε σήμερα σύσσωμος

«Επιμελητήριο Όλων»: Ο συνδυασμός μας παραιτήθηκε σήμερα σύσσωμος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συνδυασμός «Επιμελητήριο ‘Όλων» σας ενημερώνει ότι σήμερα ημέρα Τετάρτη 20-05- 2020, συνεδρίασε έκτακτα το ΔΣ του Επιμελητηρίου, μετά από πιέσεις της κοινωνίας και δικές μας.

Δηλώνουμε ότι:

Οι παραληρηματικές δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδος, με απαξιωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον κατοίκων όμορων νομών αλλά και έναντι Ευρωπαϊκών φιλικών χωρών, αποδεικνύουν μεταξύ άλλων την ανικανότητα να κατέχει την θέση του.

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα με την στάση του να μην παραιτηθεί, μας επέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι σε εναρμόνιση με τον σκοπό για τον οποίο τον εξέλεξε ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού, δηλαδή την προώθηση και ανάδειξη του τόπου μας.

Ο συνδυασμός μας Παραιτήθηκε σήμερα σύσσωμος.

Δυστυχώς η πρόταση μας δεν βρήκε ανταπόκριση από τους υπόλοιπους συμβούλους εκτός αυτών που δεν ανήκουν στο συνδυασμό του κ.Σκιαδαρέση.

Την παραπάνω ενέργεια μας, την θεωρούμε επιβεβλημένη, αποχωρώντας με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, διότι θεωρούμε ότι δεν είχαμε στην διάθεση μας άλλες πράξεις και ενέργειες, ώστε και εμπράκτως να δείξουμε στους φίλους γείτονες και επισκέπτες του νησιού μας την κάθετη αντίθεση μας στα λεγόμενα του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδος.

Τους ευχαριστούμε για την στήριξη των τόσων ετών, τους ζητάμε συγνώμη και τους περιμένουμε να τους υποδεχθούμε ξανά στο φιλόξενο νησί μας.

Με τιμή
Μήτσουρα Μαριάννα
Λιβιτσάνου Μαρία
Κτενά Κατερίνα
Φέξης Αλέξανδρος

Προηγουμενο αρθρο
Ανακάλυψη οστών αγνώστου ζώου, ξαναγράφει την προϊστορία της Kατούνας
Επομενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών και προστασίας της Δημόσιας Υγείας – Οδηγίες αυτοπροστασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.