HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕργαστήριο Θεάτρου στην ARTηρια

Εργαστήριο Θεάτρου στην ARTηρια

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το θεατρο ειναι φαντασια, εκφραστικοτητα, παιχνιδι, ανακαλυψη των ανθρωπινων δυνατοτητων, αληθεια, πειθαρχεια, παθος αλλα και ελεγχος του παθους.
ειναι διηγηση ιστοριων.ειναι η εκφραση μεσω του σωματος, της φωνης, της σιωπης, των ηχων, των αντικειμενων, του φωτος.
στο εργαστηρι θα προσπαθησουμε να ερθουμε σε επαφη με ολα αυτα που ειναι το θεατρο, μεσω ασκησεων για το σωμα, τη φωνη, το λογο , μεσω της δραματοποιησης και των αυτοσχεδιασμων και με οδηγο κειμενα απο το κλασικο και συγχρονο ρεπερτοριο
απο 2 Οκτωβριου (καθε Πεμπτη:20.00-22.00)

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

προκειται για ενα απολαυστικο “παιχνιδι” που αφηνει χωρο στην φαντασια και στην αναπτυξη της καλλιτεχνικης και δημιουργικης πλευρας των παιδιων.
προκειται για κατακτηση πραγματων που με κανενα αλλο μεσο περαν της θεατρικης διαδικασιας ,το παιδι δεν καταφερνει να κατακτησει ,με κυριαρχο την συνειδητοποιηση της σπουδαιοτητας, της ομαδικης δημιουργιας και συνυπαρξης .
προκειται για την αναπτυξη μιας αλλης σχεσης του παιδιου με το σωμα του και την σχεση του με τον εαυτο του και τους αλλους .
προκειται για ενα απολαυστικο “παιχνιδι οπου οι γνωσεις γινονται “βιωμα”.
η ΧΑΡΑ των παιδιων στο θεατρικο εργαστηρι, συνδεεται με ολες τις δραστηριοτητες που ειναι:κινηση και μιμικη / διαλογοι και συγκρουσεις μεσα απο απλη πλοκη / χαρακτηρες και ρολοι / δραματοποιηση- αυτοσχεδιασμοι / ασκησεις αναπνοης,χαλαρωσης, συγκεντρωσης / αισθητηριακες ασκησεις (το εργαστηριο απευθυνεται σε παιδια πανω απο 8 χρονων).
απο 2 Οκτωβριου Τριτη18.00-19.00 και Πεμπτη : 17.00-18.00

υπευθυνη εργαστηριων θεατρου: ΛΙΑΝΑ ΠΙΤΙΚΑΡΙ
www.artiria.gr τηλ:26450.22820

ergastiria-theatrou-14-15(1)

Προηγουμενο αρθρο
Θα...προσγειωθεί και στο Άκτιο η EasyJet;
Επομενο αρθρο
Ένα σχεδόν άγνωστο αλλά ειδυλλιακό τοπίο της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.