HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυκλέας Λευκάδας: Απολογισμός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Ευκλέας Λευκάδας: Απολογισμός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Το κλείσιμο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος βρήκε την Ελληνική αποστολή απόλυτα ιακνοποιημένη έχοντας συνολικά 2 χρυσά, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα μετάλλια και πολύ καλές παρουσίες σε όλα τα αγωνίσματα του Taekwon-Do ITF, μάχες, Tull, σπασίματα εδάφους και εναέρια καθώς και στους ομαδικούς αγώνες.

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός, μια πανέμορφη διοργάνωση, σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε για ακόμη μια φορά όπως στην Κροατία το 2009, την Κορέα το 2010, την Ιταλία το 2011, την Ισπανία το 2013, την Μολδαβία το 2015 και τώρα στην Αγγλία το 2016.

Για να γίνουν όλα αυτά χρειάστηκαν οι ατελείωτες προσπάθειες του Master Σολδάτου Άγγελου και των προπονητών Καββαδία Ευστάθιου και Κατσαούνου Γρηγορίας, να δείξουμε και να έρθουμε σε επαφή με το σωστό Taekwon-Do και με ανθρώπους από το εξωτερικό διαχωρίζοντας την θέση μας από τα βρόμικα συστήματα της Ελλάδας.

Σε αυτό συμβάλει η συνεχής επικοινωνία που έχουμε με τον γιό του ιδρυτή του Taekwon-Do και προέδρου της ομοσπονδίας CHOI JUNG HWA και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του εξωτερικού.

Τέλος και πιο σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παιδιών με ειδικές ανάγκες και κάποια στιγμή θα δοθεί η ευκαιρία και στα παιδιά της Λευκάδας να συμμετέχουν σε αυτό.
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους για την στήριξή σας !!!

Προηγουμενο αρθρο
Ο Φίλανδρος πήρε τα βουνά….
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήρια ανακοίνωση Νίκης Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.