HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχές βουλευτή Θανάση Καββαδά για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές βουλευτή Θανάση Καββαδά για τη νέα σχολική χρονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχές βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τη νέα σχολική χρονιά

Με την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς έχει πάντα μεγάλη σημασία για όλους εμάς, τους γονείς, αλλά και τα παιδιά μας. Είναι η μέρα που οι περισσότεροι θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία, είναι η μέρα που αποτελεί την αφετηρία για ένα δημιουργικό ταξίδι προς την απόκτηση νέας γνώσης, νέας μάθησης και νέων εμπειριών.

Σήμερα, το μεγάλο στοίχημα είναι να προσαρμοστούμε όσο πιο σύντομα γίνεται στα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα και τις προκλήσεις της εποχής μας. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, θα πρέπει να υπάρχει σωστή συνεργασία μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Γιατί στην ουσία έχουμε να κάνουμε με το μέλλον των παιδιών μας, έχουμε να κάνουμε με την προετοιμασία των ενεργών πολιτών, της κοινωνίας του αύριο.

Δάσκαλοι και καθηγητές βρίσκονται δίπλα στα παιδιά μας και ως άξιοι συνοδοιπόροι στο ταξίδι της Μάθησης στηρίζουν, βοηθούν, συμβουλεύουν και μεταδίδουν γνώσεις και ήθος. Οι γονείς και η οικογένεια, στυλοβάτες της προσπάθειας κάθε παιδιού, παραμένουν δίπλα του, αρωγοί και βοηθοί, σύμβουλοι καλού.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη σε όλους, αλλά και καλή αρχή σε όλα τα «πρωτάκια», που ξεκίνησαν σήμερα το σχολείο.

Προηγουμενο αρθρο
ενERGO για τα προβλήματα της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Συνελήφθησαν (207) άτομα στη Λευκάδα τον Αύγουστο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.