HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχές για έναρξη Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Χαλικιά

Ευχές για έναρξη Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Χαλικιά

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΕΥΚΑΔΑ, 17/05/2015
Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο
Ταχ. Κώδικας : 31 100
FAX : 26453-60705
Τηλέφωνο : 26453-60700

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων και γνωρίζοντας και από κοντά σαν εκπαιδευτικός και γονέας τριών παιδιών που πέρασαν από την δοκιμασία των Πανελλαδικών τη διαδικασία αυτή, σας εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι αυτές οι εξετάσεις ένα κομβικό σημείο στην πορεία προς την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Καλή δύναμη σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής σε εσάς και στους γονείς σας που αυτές τις μέρες συμπάσχουν και αγωνιούν μαζί σας αλλά και στους καθηγητές σας.

Οι εξετάσεις αυτές όμως δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία της ζωής σας που είναι όλη μπροστά σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα σας κάνουν πιο δυνατούς και πιο έμπειρους για τον αγώνα της ζωής, για το μέλλον που εσείς ονειρεύεστε και μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως θέλετε.

Καλή επιτυχία!!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ξανά για το θέμα της ηχορύπανσης στη Βασιλική Λευκάδος
Επομενο αρθρο
Αναβίωσε για μια ακόμα χρονιά το Αμπαλί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.