HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕυχές για ταχεία ανάρρωση στον Σταύρο Γρηγόρη από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Σταύρο Γρηγόρη από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

syriza_logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΡΗΓΟΡΗ

Η Ν.Ε., τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος εκφράζουμε την αγωνία μας και τη συμπαράστασή μας για τις δύσκολες ώρες που περνά ο σύντροφος Σταύρος Γληγόρης τ. βουλευτή και μέλος της Ν.Ε. Λευκάδας. Όπως είναι γνωστό ο σ. Σταύρος Γληγόρης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται στη Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου Άρτας. Στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο κι ενημερώθηκαν για τη κατάσταση της υγείας του.

Σύσσωμα τα μέλη και στελέχη του κόμματος είμαστε κοντά στον ίδιο και στους οικείους του και του ευχόμαστε ολόψυχα πλήρη και ταχεία αποκατάσταση της υγείας του έτσι ώστε να είναι σύντομα κοντά μας δυναμικός και μαχητικός όπως πάντα στους πολιτικούς – κοινωνικούς αγώνες και στα ιατρικά του καθήκοντα.

Ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λευκάδας και Άρτας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν και καταβάλλουν για την αποκατάσταση της υγείας του συντρόφου μας.

10 -3 -2016
Ν .Ε . ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

line2

pasok-logo300

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τις πιο ειλικρινές ευχές της, για την ταχεία και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του κ. Σταύρου Γρηγόρη. Ελπίζουμε σύντομα να επανέλθει δυνατός στις δραστηριότητές του.

10/03/2016
Ν.Ε.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Σύλλογος εκπ/κων Π.Ε. Λευκάδας συμμετέχει στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες
Επομενο αρθρο
Ακυβερνησία σκάφους στην περιοχή της βόρειας εισόδου λιμένα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.