HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νικιάνας «Οι Σκάροι»

Ευχαριστήρια απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νικιάνας «Οι Σκάροι»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Γαλήνη” στην Νικιάνα οι 2 παραστάσεις του έργου “Να τ΄ κρίνω ή να μην τ΄κρίνω” της Λευκαδίτισσας ποιήτριας και συγγραφέως κας. Ιωάννας Κόκλα.

Η θεατρική ομάδα ενηλίκων του συλλόγου μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και, κρίνοντας από τα σχόλια των θεατών, συγκίνησε κάνοντας κατάθεση ψυχής και παρουσιάζοντας ένα πραγματικά άρτιο αποτέλεσμα.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή καθώς και τις δύο ημέρες η αίθουσα ήταν κατάμεστη ενώ αρκετοί παρακολούθησαν το έργο ακόμα και όρθιοι!

Για το λόγο αυτό, ο σύλλογος μας θα ανεβάσει την παράσταση μία ακόμα φορά, τη Δευτέρα του Πάσχα και ώρα 20:30 στον ίδιο χώρο!

Σας προσκαλούμε με μεγάλη μας χαρά!

Υ.Γ.: Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα λευκαδίτικα ΜΜΕ για την στήριξή τους και την προβολή των εκδηλώσεών μας! Η βοήθειά σας είναι σημαντική και απαραίτητη για εμάς.

Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας “Οι Σκάροι”

theatriko afisa

Προηγουμενο αρθρο
Τα Λαμπριάτικα κουλουράκια της Ντινούλας
Επομενο αρθρο
Μητρώον των Αρρένων του Χωριού Εγκλουβής (Καταρτιθέν εν έτει 1879)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.