HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια επιστολή Πρόεδρου ΝΟ.Δ.Ε. Βασίλη Παπαχρήστου

Ευχαριστήρια επιστολή Πρόεδρου ΝΟ.Δ.Ε. Βασίλη Παπαχρήστου

Λευκάδα, Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν στις κάλπες, όλο το προηγούμενο διάστημα κατά την εσωκομματική εκλογική διαδικασία.

Η δύσκολη και κρίσιμη περίοδος που διανύει η χώρα μας απαιτεί την ενότητα, την εγρήγορση και την κοινωνική συνεργασία.

Στόχος μου για την επόμενη μέρα της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας είναι να κάνουμε πράξη την εξαγγελία του Προέδρου μας για άνοιγμα στην κοινωνία, για μια Νομαρχιακή δραστήρια, με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες ουσίας.

Η Νέα Δημοκρατία ως δυναμική και υπεύθυνη αντιπολίτευση αλλά κι εκσυγχρονισμένο κόμμα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και θα είναι έτοιμη για την διακυβέρνηση της χώρας.

Είμαι στην διάθεσή όλων για κάθε συνεργασία που προάγει την ιδεολογία, τις αρχές μας και την σημασία τους, για το μέλλον του τόπου μας, των συμπολιτών μας και της χώρας.

Αφήνουμε πίσω όλα όσα μας πληγώνουν από το χθες και χτίζουμε μαζί το αύριο. Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Για εμάς και τις επόμενες γενιές!

ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε.

Βασίλειος Ι. Παπαχρήστος

Προηγουμενο αρθρο
Λευκαδίτισσα: Μνημείο αντοχής, ομορφιάς, αξιοσύνης
Επομενο αρθρο
Είστε επικίνδυνοι για την ζωή των κατοίκων! Φύγετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.