HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο ερανικής επιτροπής Ι. Ναού Αγ. Αικατερίνης Κατωχωρίου

Ευχαριστήριο ερανικής επιτροπής Ι. Ναού Αγ. Αικατερίνης Κατωχωρίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί μου,

Πριν 20 μήνες και 3 ημέρες οι αδηφάγες φλόγες της φωτιάς ροκάνισαν ανελέητα τη σκεπή και έκαψαν το αέτωμα πάνω από το τέμπλο του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού μας. Εκεί που πριν κυριαρχούσε η μαυρίλα και το καμένο σανίδι, τώρα γλυκαίνει τις καρδιές μας η ομορφιά και η νοικοκυροσύνη.

Μέσα σε δύσκολη οικονομική συγκυρία όλοι συνέτρεξαν και βοήθησαν, ο καθένας ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Όλοι οι δωρητές είναι ισάξιοι , αυτοί που εργάσθηκαν αφιλοκερδώς , αυτοί που έδωσαν από το περίσσευμα τους και αυτοί που έδωσαν από το υστέρημά τους. Για μας έχουν αξία οι δωρεές τους γιατί δόθηκαν με περίσσευμα αγάπης.

Προσευχόμαστε στη χάρη της όλοι οι δωρητές να έχουν την προστασία της Αγίας Αικατερίνης. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η διαχείριση των χρημάτων που μας εμπιστεύτηκαν έγινε με πλήρη διαφάνεια από την ερανική επιτροπή.

Το ότι σώθηκε μέσα από την εστία της φωτιάς η εικόνα που προσκυνήσαμε και οι Δεσποτικές εικόνες του τέμπλου για μας είναι θαύμα της Αγίας Αικατερίνης .

Ευχόμαστε υγεία, αγάπη, προκοπή και χαρά στα σπίτια όλων σας.
Χρόνια πολλά σε όλους.

Κατωχώρι, 24/11/2014

Με εκτίμηση
Η Ερανική Επιτροπή
του Ι. Ναού Αγ. Αικατερίνης
Κατωχωρίου Λευκάδος

Προηγουμενο αρθρο
Στα θέματα υγείας, ταμπού δεν υπάρχουν
Επομενο αρθρο
Το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Απόλλων» με μια ματιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.