HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕυχαριστήριο Παλαιμάχων Δόξας Λευκάδας για τον Αγώνα Αγάπης

Ευχαριστήριο Παλαιμάχων Δόξας Λευκάδας για τον Αγώνα Αγάπης

Λευκάδα 12 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο Παλαιμάχων Δόξας Λευκάδας για τον Αγώνα Αγάπης

Η ομάδα παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του φιλανθρωπικού σκοπού του Αγώνα Αγάπης που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας, με την ομάδα μπάσκετ της Βουλής.

Από τις προσφορές εταιριών, τα ονόματα των οποίων αναγνώστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ιδιωτών καθώς και των θεατών του αγώνα, συγκεντρώθηκε το σημαντικό ποσό των 14.328 Ευρώ, τα οποία θα δοθούν στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην οικογένεια της μικρής Παναγιώτας.

Οι παλαίμαχοι της Δόξας Λευκάδας, ευχαριστούν πολύ τους Λεβέντη Βασίλη (Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων), Λοβέρδο Ανδρέα (ΔΗ.ΣΥ), Κεφαλογιάννη Γιάννη (Ν.Δ), Δήμα Χρίστο (Ν.Δ) Γεωργιάδη Μάριο (Ένωση Κεντρώων) και φυσικά τον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, ο όποιος υπήρξε ο εμπνευστής της ιδέας και συνδετικός κρίκος της όλης διοργάνωσης.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ, τους Θεόδωρο Υφαντή, Σάκη Τζαλαλή, Λεωνίδα Γεωργιάδη και Παντελή Περιβολάρη καθώς και τον Ηλία Βασιλείου για την συμμετοχή τους και τη συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Λευκάδας για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και στον φιλανθρωπικό σύλλογο Λευκάδας «ΦΑΡΟΣ», για την καταλυτική συμβολή του στην συλλογή των προσφορών στην είσοδο του γηπέδου καθώς και όλους τους Λευκαδίτες που στήριξαν την προσπάθειά μας και στέφθηκε με επιτυχία.

Για λόγους διαφάνειας έχει συσταθεί Επιτροπή, η οποία θα επικυρώσει τα χρήματα που συλλέχθηκαν από την εκδήλωση Αγάπης και θα παραλάβει το ποσό, το οποίο εν συνεχεία θα δοθεί στους δικαιούχους.

Η κατάσταση με τις προσφορές θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Παράδοση ειδικών στολών στην Εθελοντική Ομάδα Πυροπροστασίας
Επομενο αρθρο
Ρεσιτάλ πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.