HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Λευκάδας

Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Λευκάδας

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου (κάταγμα στο ισχίο), θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το Νοσοκομείο Λευκάδας και ιδιαιτέρα το Ορθοπεδικό Τμήμα και τον διευθυντή γιατρό Γ. Παπαδόπουλο (που έχει μείνει πλέον εδώ και μήνες μόνος του για ολόκληρη την Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου!).

Είναι μάλιστα ευκαιρία τώρα να διορθώσω την παράλειψη μου πριν 10 περίπου μήνες, που είχε προβεί σε λεπτή επέμβαση μικροχειρουργικής στον καρπό μου, με πλήρη επιτυχία και σύντομη αποκατάσταση.
Ειδικός δεν είμαι, μα εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, μπορώ ασφαλέστατα να ισχυρισθώ οτι πρόκειται για εξαιρετικό ιατρό!

Και όχι μονό για την επιστημονική του επάρκεια, γνώσεις και ικανότητα, αλλά ακόμη περισσότερο για το συγκινητικό ενδιαφέρον του για τους ασθενείς. ένα πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο σε βαθμό πολύ υψηλό, που δεν συναντάμε και τόσο συχνά!

Τα ιδία ισχύουν, τόσο για ολόκληρη την ομάδα του (αναισθησιολόγος, βοηθοί νοσηλεύτριες κ.λ.π.) που είχε συνδράμει τότε στην επέμβαση εκείνη, όσο και για όλο το προσωπικό και ιδίως τις προθυμότατες και γλυκύτατες νοσηλεύτριες που τρέχουν ασταμάτητα για να εξυπηρετήσουν τους πάντες (και τις διαφορές παραξενιές νοσηλευόμενων και συνοδών), χωρίς να διαμαρτύρονται και να βαρυγγωμούν.

Με τόσες ελλείψεις σε υποδομή, αναλώσιμα και κυρίως σε προσωπικό, τα καταφέρνουν περίφημα!

Όλα τα παραπάνω τα είχα ήδη διακρίνει κατά την ολιγόωρη προ 10 μηνών παραμονή μου στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λευκάδας, όμως, τώρα πλέον, με την πρόσφατη εισαγωγή μου και παραμονή 8 ημερών, διαπίστωσα πλήρως και μετά λόγου γνώσεως τα μεταφέρω εδώ!

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους δύο ανθρώπους που με μετέφεραν στο σπίτι και με ανέβασαν με πολύ κόπο, μα και με πολύ χαμόγελο και καλαμπούρι(!) στον 3ο όροφο από τις σκάλες, αφού δεν έχουμε ασανσέρ!

Χωρίς καμιά υπόσχεση αμοιβής ο τραυματιοφορέας Γιάννης Βρεττός και ο οδηγός του ασθενοφόρου Γρηγόρης (δυστυχώς δεν ρώτησα επίθετο υπό τέτοιες συνθήκες) και χωρίς να έχουν καμιά υποχρέωση και μάλιστα μετά τη λήξη του ωραρίου τους! Να είναι καλά τα παλικάρια.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος

Λευκάδα 20-12-2014.
Σταύρος Ι. Λαγκαδιανός.

Προηγουμενο αρθρο
Αγωγός νερού για τη Λευκάδα έχει διαρροή εδώ και 14 μήνες!
Επομενο αρθρο
Κάλαντα από τον Ορφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.