HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Λευκάδας

Ευχαριστήριο Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Λευκάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27-01-2018 η κοπή πίτας του συλλόγου μας. Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και διασκεδάσαμε μέχρι το πρωί στα μουσικά μονοπάτια της παράδοσής μας, μέσα σε ένα ζεστό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας και ιδιαίτερα τους δυο ιερείς που έκοψαν την πίτα μας, τον πατήρ Βασίλειο Κακλαμάνη και τον πατήρ Παναγιώτη Λάζαρη. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον κ. Σπύρο Σκλαβενίτη, δάσκαλο του χορευτικού μας, καθώς και σε όλους εκείνους που βοήθησαν για να υλοποιηθεί αυτή η γιορτή.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους καλεσμένους για την παρουσία τους και όλους τους χορηγούς μας για την προσφορά τους. Τέλος να ευχαριστούμε για την βοήθεια τους, τον Λαογραφικό Σύλλογο Βορειοηπειρωτών “Χάονες” και την αδελφότητα Βαγκαλιατίου “Άγιος Δονάτος” που εδρεύουν στην Αθήνα.

Ο σύλλογός μας με εργατικότητα και προσήλωση συνεχίζει να εργάζεται στους στόχους του αναδεικνύοντας το πολιτιστικό κομμάτι της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Μαριέττα Καρφάκη: Πρότυπο Αγωνίστριας στη Ζωή
Επομενο αρθρο
Αντικατάσταση δικτύου διανομής νερού στο Νυδρί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.