HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΕυχαριστήριο της Equal Society για το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία στις ξένες γλώσσες»

Ευχαριστήριο της Equal Society για το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία στις ξένες γλώσσες»

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Εqual Society ευχαριστεί θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών του νομού Λευκάδας για τη συμβολή τους για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα του οργανισμού «Σπουδάζω με Υποτροφία» στα πλαίσια του οποίου πρόσφεραν σε παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών τη δυνατότητα εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας.

Για το σχολικό έτος 2014-2015 συνολικά συμμετείχαν 18 φροντιστήρια της Λευκάδας και δόθηκε η ευκαιρία σε 19 μαθητές να εκπαιδευτούν δωρεάν.

Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά άπορων οικογενειών παρέχοντάς τους εκπαίδευση στις ξένες γλώσσες και ενισχύοντας τα εφόδια γνώσεων για το μέλλον τους.

Η EQUAL SOCIETY ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους τα φροντιστήρια: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΡΑΨΑ, LEXIS, AΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, TOP OF THE CLASS, ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, EUROLINGUA, ΒLEU BLANC ROUGE, IONIO KENTΡΟ, ΕNGLISH SCHOOL, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ-ΜΠΙΑΝΚΑ, ΦΙΛΙΠΠΑ, ΜΟΥΖΑΚΗ-ΠΑΛΜΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΥΡΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΡΟΜΠΟΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΜΑΤΙΝΑ.

Επίσης, ευχαριστεί το βιβλιοπωλείο «ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ» για την παροχή ειδικών τιμών στα ξενόγλωσσα βιβλία που προμηθεύτηκαν οι ωφελούμενοι.

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από την θεατρική παράσταση «Να τ' κρίνω ή να μην τ' κρίνω»
Επομενο αρθρο
Μία ανάσα από τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.