HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο 4ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2017

Ευχαριστήριο 4ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο 4ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας, το οποίο στέφθηκε και αυτή τη χρονιά από πολύ μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών και τις δυο ημέρες της διοργάνωσής του.
Κάθε χρόνο γίνονται προσπάθειες το Φεστιβάλ να γίνεται ολοένα και καλύτερο και για το λόγο αυτό το 2017 υπήρξαν σημαντικές αλλαγές και προσθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, δίνοντας ένα σαφώς πιο βελτιωμένο αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε ικανοποιημένοι.

Η άψογη συνεργασία έξι (6) συνολικά φορέων της Λευκάδας και των Ιονίων Νήσων, οι γαστρονομικές δημιουργίες των καταξιωμένων Chef Βησσαρίωνα Παρθένη και Πατέρα Επιφάνιου, οι μαγειρικές επιδείξεις από πέντε (5) συνολικά Ελληνικές Γαστρονομικές Ενώσεις, οι μαγειρικές και τα κεράσματα των σπουδαστών των 2 Δημόσιων ΙΕΚ Μαγειρικής Λευκάδας και Βόνιτσας, υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους, η δυναμική συμμετοχή των τοπικών παραγωγών, αλλά και των επαγγελματιών της δράσης «Taste Lefkada 2017», η πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και φυσικά, η σκληρή δουλειά όλων όσων εργάστηκαν για την πραγματοποίησή του, εγγυήθηκαν την επιτυχία του 4ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας!

Ειδική μνεία οφείλουμε προς το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας και την Δημοτική Αστυνομία για την απρόσκοπτη και ελεύθερη από οχήματα διέλευση των επισκεπτών στον χώρο της πλατείας «Μαρκάς», το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου 2017.

Οι προσπάθειες για την βελτίωση και επέκταση του Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας θα συνεχιστούν και ευελπιστούμε με την δική σας υποστήριξη, παρουσία και βοήθεια, το 5ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας του 2018 να είναι ανανεωμένο και ακόμη καλύτερο, για να συνεχίσει να προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Με Εκτίμηση,

Οι Συνδιοργανωτές του 4ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

Προηγουμενο αρθρο
Όταν οι ζωγραφική ανταμώνει την ποίηση
Επομενο αρθρο
Υπαίθρια εικαστική παρέμβαση στη Λευκάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.