HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστίες από τις διοργανώτριες της έκθεσης «Τέλος μιας Εποχής»

Ευχαριστίες από τις διοργανώτριες της έκθεσης «Τέλος μιας Εποχής»

Κλείνοντας και επίσημα πλέον την φωτογραφική έκθεση μας, «ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ», θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την ψίχα της καρδιάς μας, τους ανθρώπους μας που την αγκάλιασαν και την αγάπησαν τόσο, που πολλοί από αυτούς έρχονταν δυο και τρεις φορές για να την ξαναδούν! Οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν σε όλους μας, είναι τα παιδικά μας χρόνια, τα βιώματα μας, οι αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν στο υπόλοιπο της ζωής μας. Ακούσαμε σχόλια που έμοιαζαν με ευχές και πήραμε τόση αγάπη που για να την επιστρέψουμε δεν αρκεί μια ζωή, είδαμε τους δικούς μας ανθρώπους να συγκινούνται, να αναπολούν μια Λευκάδα αξέχαστη κι ανεπανάληπτη, τη δική μας Λευκάδα που δεν συγκρίνεται με κανένα παράδεισο επί γης κι εμείς οι Λευκαδίτες το ξέρουμε πολύ καλά αυτό..

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν ιδιαίτερα, όλους τους αγαπημένους μας φίλους που μας έδωσαν υλικό από τα προσωπικά τους αρχεία και βοήθησαν να αναβιώσουμε την πόλη μας μέσα από αυτό το τρυφερό ταξίδι από το ΤΑΟΛ και το Κάστρο της Αγίας Μαύρας , τον Πόντε και τα στενά της πόλης μας, μέχρι του Αμερικάνου, κι από τις γειτονιές και τις παρέες μέχρι τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του παρελθόντος όπου κυριαρχεί η αθωότητα και η αρχοντιά στους ανθρώπους παρά τις δυσκολίες τους…

Θέλουμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Σάκη Ζώγα για την εξαιρετική του δουλειά στο σκανάρισμα και την εκτύπωση των φωτογραφιών που έκανε τις μικρούλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τις οδοντωτές άκρες να ζωντανέψουν με εκπληκτική λεπτομέρεια στην ανάλυση όσο αυτό ήταν εφικτό.
Ευχαριστούμε ακόμα τον Θωμά Σβορώνο κατά κόσμο Τομ, για την υπέροχη δουλειά του στην ρετρό μας αφίσα και πρόσκληση καθώς επίσης και το ΤΑΟΛ που μας συγκίνησε με την χορηγία του!

Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία της Νέας Χορωδίας, του Άγγελου Σικελιανού και της Φιλαρμονικής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας αλλά και τα σχολεία που μας επισκέφθηκαν καθώς επίσης το ΚΔΑΠ ΜΕΑ αλλά και το Κεντρο Νεότητας με τον πατέρα Ιωαννίκιο.

Όλους σας ευχαριστούμε για τη ζεστή σας την καρδιά και τα ωραία λόγια σας , που μας έκαναν να νιώσουμε πως όταν δίνεις μια σταγόνα αγάπη , στο τέλος εισπράττεις έναν ωκεανό, είναι άλλωστε το μόνο συναίσθημα που πάντα θα βρίσκει το δρόμο της επιστροφής…

Μίρκα Ζακυνθινού-Μαριάννα Ζακυνθινού.

Προηγουμενο αρθρο
Έκτακτο Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων - ανανέωση
Επομενο αρθρο
Μεγάλη φωτιά στη χωματερή των Αλυκών -video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.