HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστίες του Διευθυντή του Γυμνασίου Βασιλικής προς τον Νικόλαο Παπαγεωργίου

Ευχαριστίες του Διευθυντή του Γυμνασίου Βασιλικής προς τον Νικόλαο Παπαγεωργίου

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ
ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ιδιότητα του Διευθυντή του Γυμνασίου Βασιλικής ,του πιο απομακρυσμένου σχολείου της Λευκάδας με τα τόσα κτηριακά προβλήματα λόγω του τελευταίου σεισμού, νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια, θερμά και από καρδιάς τον φίλο, εκπ/κό του σχολείου μας κ. Παπαγεωργίου Νικόλαο ειδικότητας πληροφορικής, για τις ατέλειωτες ώρες προσφοράς στο σχολείο μας, αφού με μεράκι, αγάπη και όραμα, σε βάρος της προσωπικής και οικογενειακής του γαλήνης, έστησε εκ του μηδενός την ιστοσελίδα του σχολείου μας, με αποτέλεσμα να τιμηθεί με ειδικό έπαινο, λόγω κατάταξής της στις 10 καλύτερες σελίδες στον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Ιστοτόπων Γυμνασίων, ΕΕΕΕΚ και ΣΔΕ. Τέτοια φωτεινά παραδείγματα εκπ/κών, μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Φίλε Νίκο σου εύχομαι πάντα να είσαι γερός και δυνατός, εσύ και η όμορφη οικογένειά σου και να συνεχίσεις να προσφέρεις με ανιδιοτέλεια και αγάπη, πράγμα που κάνεις εδώ και χρόνια στο σχολείο μας, αλλά και όπου αλλού σου ζητηθεί.

Λευκάδα 1 Μαΐου 2017

Προηγουμενο αρθρο
Δραστηριότητες Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ευγηριωτών
Επομενο αρθρο
ΔΕΗ: Στα 170 εκατ. ευρώ τα ετήσια διαφυγόντα έσοδα από τις ρευματοκλοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.