HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστίες Φιλαρμονικής Εταιρείας για τις προσφορές στη μνήμη του Θρασύβουλου Δημητρίου Φατούρου

Ευχαριστίες Φιλαρμονικής Εταιρείας για τις προσφορές στη μνήμη του Θρασύβουλου Δημητρίου Φατούρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας μαζί με τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Οικογένεια του Φατούρου Δημητρίου, για την οικονομική ενίσχυση υπέρ της Φιλαρμονικής, εις μνήμην του πατέρα τους Θρασύβουλου Δημητρίου Φατούρου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας μαζί με τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Κουκουλιώτη Θεοδώρα (Ρούλα), για την οικονομική ενίσχυση υπέρ της Φιλαρμονικής, εις μνήμην του αδερφού της Θρασύβουλου Δημητρίου Φατούρου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας μαζί με τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους:

Τσαμασφύρο Γεώργιο, Τσαμασφύρου-Φατούρου Πετρούλα και 
Τσαμασφύρου Πένυ-Μαριάννα-Μυρτώ  

για την οικονομική ενίσχυση υπέρ της Φιλαρμονικής, εις μνήμην Θρασύβουλου Δημητρίου Φατούρου (αδερφού & θείου). 

      Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Ας δούμε την πόλη μας αλλιώς
Επομενο αρθρο
Αυτόφωρο και ποινή φυλάκισης για τους «αρνητές της μάσκας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.