HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕύα Κατωπόδη: Δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου για το συλλαλητήριο

Εύα Κατωπόδη: Δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου για το συλλαλητήριο

Δήλωση της γιατρού και μέλους του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας
Εύας Κατωπόδη

Λευκάδα 23 Απριλίου 2015

Επειδή όπως είναι διατυπωμένη η τελευταία ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας για το συλλαλητήριο της 24ης Απριλίου, είναι ορατός ο κίνδυνος να θεωρηθεί πως αντιπροσωπεύει και τη δική μου θέση, σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που είμαι, θέλω να δηλώσω με σαφήνεια πως ούτε την προσυπέγραψα, ούτε και με εκφράζει.

Σαν γιατρός, αλλά κυρίως σαν Λευκαδίτισσα που είμαι, χωρίς προσωπικές πολιτικές στοχεύσεις και σκοπιμότητες, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις αλλά και χωρίς την παραμικρή σχέση με συμφέροντα, συμμετέχω ενεργά στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο γιατί θεωρώ απολύτως καταστροφικό για τους συμπατριώτες μας που πλήττονται σκληρά απ΄ την κρίση, αλλά και για τον τουρισμό του νησιού μας, το ενδεχόμενο να παραμείνει το Νοσοκομείο μας υποβαθμισμένο στην κατάσταση που είναι σήμερα ή ακόμα χειρότερα να κλείσει.

Αδιαφορώντας συνεπώς για το ποιος μπήκε και με ποια σειρά στην αφίσα αυτής της κινητοποίησης, καλώ κι εγώ όλους τους συμπατριώτες μου Λευκαδίτες αλλά και τους απέναντι γείτονές μας που εξυπηρετούνταν μέχρι τώρα απ΄ το εδώ Νοσοκομείο, να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο, ώστε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση την αδιαπραγμάτευτη απαίτησή μας να έχουμε Νοσοκομείο που να λειτουργεί.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Προηγουμενο αρθρο
Απάντηση Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου στον Ιατρικό Σύλλογο
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Λευκάδας για τα ταμειακά διαθέσιμα δήμων και οργανισμών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.