HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΖήστε αληθινά γιορτινά Χριστούγεννα στη Λευκάδα…

Ζήστε αληθινά γιορτινά Χριστούγεννα στη Λευκάδα…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Lefka Χριστούγεννα

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σας ενημερώνει ότι τα Lefka Χριστούγεννα είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρουν σε σας και τα παιδιά σας μια διαφορετική και μοναδική πρόταση διασκέδασης, μένοντας πιστά στη μαγεία της δημοφιλέστερης περιόδου της χρονιάς!

Η διοργάνωση των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων στην Κεντρική αγορά της πόλης μας αποτελεί μια προσπάθεια του Επιμελητηρίου Λευκάδας που αποσκοπεί στο να «ζωντανέψει» η πόλη, να βοηθηθούν οι επαγγελματίες και να ενισχυθεί η οικονομία του τόπου μας.

Η Λευκάδα φοράει τα γιορτινά της, τα Lefka Χριστούγεννα ανοίγουν τις πύλες τους την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην Κεντρική πλατεία Λευκάδας και θα δίνουν εορταστικό ρυθμό στην πόλη μας έως τις 8 Ιανουαρίου του 2017.
Η Λευκάδα φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία και γίνεται το επίκεντρο μιας πολύ μεγάλης γιορτής που ετοίμασε το Επιμελητήριο Λευκάδας για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες! Μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στον πάγο!

Τρενάκι, σπιτάκι των δραστηριοτήτων, σπιτάκι του Αη Βασίλη, ταχυδρομείο του Αη Βασίλη, free face painting, ξωτικά, κλόουν, ξυλοπόδαρος είναι μερικές μόνο από τις εντυπωσιακές δραστηριότητες του φετινού Lefka Χριστούγεννα που θα εμπλακούν οι μικροί μας φίλοι! Σας περιμένουμε όλους με πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Mαζί μας θα είναι η Σάγια για να δώσει τον ρυθμό στην ξέφρενη διασκέδαση!

Ζήστε αληθινά γιορτινά Χριστούγεννα στη Λευκάδα, λιώστε στον πάγο μαζί μας και ξαναγίνετε παιδιά!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
H «Παραμυθία» υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες της!
Επομενο αρθρο
Σύσκεψη των Προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.