HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗλίας Μήτσουρας: Ο αριστούχος μαθητής όλων των Σχολείων της Λευκάδας

Ηλίας Μήτσουρας: Ο αριστούχος μαθητής όλων των Σχολείων της Λευκάδας

Στα πλαίσια του Κ΄ Συμποσίου της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών που έλαβε χώρα στις 31/7 και 1/8 στην αίθουσα συνεδρίων του Πνευματικού Κέντρου, για μια ακόμα χρονιά, απονεμήθηκε σήμερα (1/8) το βραβείο στο μαθητή που αρίστευσε από όλα τα Σχολεία της Λευκάδας. Το Αριστείο καθιερώθηκε το 1998 και γίνεται με την οικονομική συμβολή του σημαντικού ζεύγους συμπατριωτών μας, Πέτρου και Νίτας Αργύρη. Το ποσό που συνοδεύει τον έπαινο είναι 1500 ευρώ.

DSCN0906

Ο απόφοιτος τώρα πια, αριστεύσας μαθητής για το σχολικό έτος 2014- 2015 είναι ο Ηλίας Μήτσουρας, στον οποίο ο πρόεδρος της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών κύριος Αθανάσιος Μελάς απένειμε μόνο τον τίτλο. Δυστυχώς το χρηματικό ποσό που συνοδεύει τον τίτλο, λόγω των περιοριστικών μέτρων στις τράπεζες, δεν κατέστη δυνατό να εκταμιευτεί.

DSCN0912

Ο Ηλίας Μητσουρας είναι ένα αστεράκι. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και χαρισματικό παιδί, που όπως όλα δείχνουν από τώρα και πέρα μόνο διακρίσεις θα έχει στη ζωή του. Έχει αριστεύσει και στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα πρώτους σε όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας 19.300 και πάνω μόρια. Η πορεία του διαγράφεται λαμπρή και σε έναν άλλο τομέα, στον οποίο ο Ηλίας διαπρέπει επίσης. Τη μουσική. Ο νεαρός είναι επίσης αριστούχος της μουσικής. Εντός ολίγων μηνών θα πάρει δίπλωμα τρομπέτας. Έτσι είτε θα πρέπει να συνδυάσει τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο με αυτές της μουσικής, είτε θα τον κερδίσει το ένα από τα δυο.

DSCN0916

Ο πατέρας του, Θανάσης Μήτσουρας (μουσικός επίσης), ήταν πολύ συγκινημένος. Του ευχόμαστε να τον καμαρώνει πάντα.

Στο νεαρό Ηλία ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός και να έχει μόνο χαρές και επιτυχίες στη ζωή του.

DSCN0921

DSCN0930

Προηγουμενο αρθρο
Καλό είναι να πλένεται κάπου – κάπου
Επομενο αρθρο
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Κ΄ Συμποσίου της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.