HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗμέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση 2016

Ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση 2016

Στις 25 Σεπτεμβρίου οι γονείς ξαναγίνονται κατασκηνωτές!!!

Για μια ακόμη χρονιά, οι γονείς σε ρόλο κατασκηνωτών! Για μια ολόκληρη ημέρα, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και πάλι τη χαρά της ομαδικής ζωής στις Εκκλησιαστικές Μαθητικές Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας, στο δάσος απέναντι από την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος!

Η «Ημέρα για τους Γονείς στην Κατασκήνωση» οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά. Πρόκειται για μια εμπειρία εξίσου πολύτιμη για μικρούς και μεγάλους. Απευθύνεται κατ’ αρχήν στους γονείς των κατασκηνωτών, μπορούν όμως να συμμετάσχουν και όσοι προβληματίζονται γύρω από την αγωγή των παιδιών μας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελέσει στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος.

Θα συνεχιστεί με κοινό πρωινό στο χώρο της Κατασκήνωσης και θα ακολουθήσει εισήγηση από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χρύσανθο Παπαποστόλου, Διευθυντή του Ιδρύματος Ψυχοκοινωνικής Αγωγής και Στήριξης της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΔΙΑΚΟΝΙΑ», με θέμα: «Θυμός: Ένα “απαγορευμένο” συναίσθημα».

Θα ακολουθήσει συζήτηση, κοινό γεύμα για όλους και πρόγραμμα ψυχαγωγίας.
Νωρίς το απόγευμα θα διεξαχθεί συζήτηση και βιωματικές δραστηριότητες σε ομάδες.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 7.00 μ.μ.
Παράλληλα, νέοι άνθρωποι θα φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε άλλο χώρο, ώστε να μπορούν οι γονείς απερίσπαστοι να χαρούν την Κατασκήνωσή τους!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως (τηλ.: 2645022415, εσ.: 21-23 και 6974795265).

– Βίντεο από προηγούμενες τέτοιες «Ημέρες για τους γονείς στην Κατασκήνωση» μπορεί να αναζητήσει κανείς στο κανάλι της Ι. Μ. Λευκάδος & Ιθάκης στο “Youtube”, στο σύνδεσμο: https://youtu.be/MTB95BNhoPg και https://www.youtube.com/watch?v=4pL0F_wrSHg .

Λευκάδα, 13 Σεπτεμβρίου 2016

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

mia_hmera_gia_tous_goneis_stin_kataskinwsh_2016

Προηγουμενο αρθρο
Ψηφιακή προβολή σε Λευκάδα - Κεφαλονιά - Ζάκυνθο
Επομενο αρθρο
Σύλλογος Εκπ/κών Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας: 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.