HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗμερίδα ενημερώσεως για την Επαγγελματική Εκπαίδευση

Ημερίδα ενημερώσεως για την Επαγγελματική Εκπαίδευση

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας και η Σχολική Κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Λευκάδας σας προσκαλούν στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, στις 26-4-2017, σε Ημερίδα ενημερώσεως για την Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Ενδιαφέρει Γονείς, Μαθητές (κυρίως Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου), Εκπαιδευτικούς, Αποφοίτους ΕΠΑΛ, Δημόσιους Οργανισμούς, Επιχειρηματίες και Διοίκηση Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Αφορά σε μια αξιόλογη Έκθεση Έργων Μαθητών ΕΠΑΛ στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας (Τετάρτη 26 Απριλίου – πρωί 11.00΄- 13.30΄ και απόγευμα 18.30΄- 19.30΄) και σε Ομιλίες ενημερώσεως των πολιτών (19.30΄-21.00΄) για τις νέες θεσμοθετημένες προοπτικές στους αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων (πρόσβαση πλέον και σε ΑΕΙ, αναβάθμιση επιπέδου Πτυχίου ΕΠΑΛ από 3 σε 4, Μεταλυκειακό έτος Μαθητείας και απόκτηση νέου Πτυχίου επιπέδου 5, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα).

Η Ημερίδα των ΕΠΑΛ Λευκάδας συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Europe Direct.

Προηγουμενο αρθρο
51 άτομα συνελήφθησαν τον Μάρτιο στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν. Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.