HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Ένωση αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων συγχαίρει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας

Η Ένωση αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων συγχαίρει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας στη μάχη κατά των ναρκωτικών, η Ένωση μας συγχαίρει τους Αξιωματικούς και το λοιπό αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Κέρκυρας, για την σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ναρκωτικών και την κατάσχεση 322 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της Κυριακής 27-12-2020, στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, ύστερα από  πολύμηνη και συντονισμένη στρατηγικά έρευνα για τον εντοπισμό οργανωμένων κυκλωμάτων μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε, σε παραλιακή περιοχή αλλοδαπός, που είχε στην κατοχή του και μετέφερε με σκοπό να αποκρύψει σε πυκνή βλάστηση, (72) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.

Σημειώνεται εμφατικά, ότι παρότι στις Υπηρεσίες μας πλέον των παγίων υποχρεώσεών τους, προστέθηκαν και άλλες έκτακτες, όπως η τήρηση των μέτρων προστασίας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, το οποίο είναι μείζον θέμα και αποτελεί προτεραιότητά τους καθόσον η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί τη βασικότερη ελεγκτική Αρχή. Παράλληλα ανταποκρίνονται πλήρως στα ανατιθέμενα σε αυτές καθήκοντα που αφορούν στην κύρια αποστολή τους και αναλαμβάνονται από αυτές δράσεις τόσο για την πρόληψη – αποτροπή και καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και για παροχή απτών δειγμάτων αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνδέονται με την καθημερινότητα των πολιτών και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας αυτών.

Προηγουμενο αρθρο
Ανοιξιάτικος Δεκέμβρης με πανσέληνο στον Άγιο Δονάτο και λουλούδια δίπλα στη θάλασσα
Επομενο αρθρο
Γιατροί της Λευκάδας 1865 - 1945: Μικρή συνεισφορά στο εκτενές δημοσίευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.